reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 ja tego nie popieram ale to nie moja sprawa. W każdym razie życzę powodzenia coby się Tobą zajęli odpowiednio choć pewnie diagnostyka w tym przypadku będzie bez celowa bo pod innym kątem [emoji6]
Muszą szukać różnych rozwiązań. Jedno nie wypaliło teraz zobaczymy co powiedzą jak im przedstawię nie cała prawdę.

Wiem że to są 2 różne diagnostyki ale nie mam wyjścia muszę spróbować tak jak gin mi kazał.

reklama
W planach nic się nie zmieniło i narazie jestem nastawiona na SN. Jutro lekarz mam nadzieję że nie da skierowania na cc. Niunia od początku siedzi głowa w dół i oby jej się nie odwidziło. Od niczego mam zrobione dla niej 5 kompletów na szpital. Wszystko wyjdzie w praniujak pojedziemy do szpitala
Na tym etapie to już nie ma szans, żeby fiknela, tak mi przynajmniej od 34 tygodnia profesor powtarzal 😉
Trzymam kciuki ✊

@Charlotte21 ponoc chodzenie po schodach i mycie podłogi szmatką na kolanach pomaga w przyspieszeniu akcji porodowej 😅 uparta Dziewczynka od początku, ciekawe po kim🤔😁😂
Oczywiście od razu mówię, że uparte po tatusiu :D No właśnie dzisiaj na kolanach szorowałam balkon :D bo mi sroki i gołębie siedzą na poręczach ... a balkon długo nie sprzątany. Na śląsku to taka czarna maź, pył jest ciągle na płytkach i trzeba mocno umyć. I spokój, w sumie to od kołysania to Malutka mi w brzuchu usnęła :D 🤭 nie ma na nią siły :D

za tydzień ide na usg 1 trymestru, zaczynam sie stresować :(
Muszę powiedzieć, że ciąże innych kobiet idą szybciej :D życzę powodzenia. Ja też się stresowałam, nawet badanie powtarzałam, bo Malutka ciągle głową w dół była i mocno wciśnięta w kości łonowe i nie dało się główki wyierzyć prawidłowo :) więc mam nadzieję, że dzidzia będzie ułożona do góry główką aby ją dobrze wymierzyć.

Oczywiście od razu mówię, że uparte po tatusiu :D No właśnie dzisiaj na kolanach szorowałam balkon :D bo mi sroki i gołębie siedzą na poręczach ... a balkon długo nie sprzątany. Na śląsku to taka czarna maź, pył jest ciągle na płytkach i trzeba mocno umyć. I spokój, w sumie to od kołysania to Malutka mi w brzuchu usnęła :D 🤭 nie ma na nią siły :D

Muszę powiedzieć, że ciąże innych kobiet idą szybciej :D życzę powodzenia. Ja też się stresowałam, nawet badanie powtarzałam, bo Malutka ciągle głową w dół była i mocno wciśnięta w kości łonowe i nie dało się główki wyierzyć prawidłowo :) więc mam nadzieję, że dzidzia będzie ułożona do góry główką aby ją dobrze wymierzyć.

Dzisiaj chce mnie wykończyć to dziecko 😂 pobolewa mnie i kłuje brzuch, mdłości takie że masakra. Na co spojrzę to blee. Chyba najgorszy dzień od początku ciąży 🤷‍♀️ ja się boję że usłyszę ze serduszko nie bije ale mąż mówi żeby być dobrej myśli

Dzisiaj chce mnie wykończyć to dziecko 😂 pobolewa mnie i kłuje brzuch, mdłości takie że masakra. Na co spojrzę to blee. Chyba najgorszy dzień od początku ciąży 🤷‍♀️ ja się boję że usłyszę ze serduszko nie bije ale mąż mówi żeby być dobrej myśli
Wiem, ze jest duży strach. Ale masz wsparcie męża :) to jest super. Mnie też mówił, że będzie wszystko dobrze i teraz jestem już 5 dni po terminie :) także głowa do góry i trzymam kciuki :D :*

@monika1708 będzie dobrze choc rozumiem Twój strach. Trzymam kciuki za dobre wieści ❤

@Charlotte21 to faktycznie mały uparciuch, zamiast pchać się na świat to sobie drzemki urządza 😉 może chce być Twoim prezentem urodzinowym 😁

@młoda1994 do kliniki też chodzicie z tłumaczem czy ogarniasz na tyle niemiecki żeby wiedzieć o czym do Ciebie mówią?😉 Bardzo lubiłam niemiecki w szkole ale już nic z niego nie pamiętam 🤭

Ostatnia edycja:
reklama
@Charlotte21 ja to Cie podziwiam ze z takim spokojem podchodzisz do małego spóźnienia 😀 Ja to juz 2 dni po terminie chodziłam jak osa bo wszystkie koleżanki ze szkoły rodzenia już urodziły a ja ciągle w 2-paku 😂😂

Do góry