reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 ja tego nie popieram ale to nie moja sprawa. W każdym razie życzę powodzenia coby się Tobą zajęli odpowiednio choć pewnie diagnostyka w tym przypadku będzie bez celowa bo pod innym kątem [emoji6]
Muszą szukać różnych rozwiązań. Jedno nie wypaliło teraz zobaczymy co powiedzą jak im przedstawię nie cała prawdę.

Wiem że to są 2 różne diagnostyki ale nie mam wyjścia muszę spróbować tak jak gin mi kazał.

reklama
W planach nic się nie zmieniło i narazie jestem nastawiona na SN. Jutro lekarz mam nadzieję że nie da skierowania na cc. Niunia od początku siedzi głowa w dół i oby jej się nie odwidziło. Od niczego mam zrobione dla niej 5 kompletów na szpital. Wszystko wyjdzie w praniujak pojedziemy do szpitala
Na tym etapie to już nie ma szans, żeby fiknela, tak mi przynajmniej od 34 tygodnia profesor powtarzal 😉
Trzymam kciuki ✊

@Charlotte21 ponoc chodzenie po schodach i mycie podłogi szmatką na kolanach pomaga w przyspieszeniu akcji porodowej 😅 uparta Dziewczynka od początku, ciekawe po kim🤔😁😂
Oczywiście od razu mówię, że uparte po tatusiu :D No właśnie dzisiaj na kolanach szorowałam balkon :D bo mi sroki i gołębie siedzą na poręczach ... a balkon długo nie sprzątany. Na śląsku to taka czarna maź, pył jest ciągle na płytkach i trzeba mocno umyć. I spokój, w sumie to od kołysania to Malutka mi w brzuchu usnęła :D 🤭 nie ma na nią siły :D

za tydzień ide na usg 1 trymestru, zaczynam sie stresować :(
Muszę powiedzieć, że ciąże innych kobiet idą szybciej :D życzę powodzenia. Ja też się stresowałam, nawet badanie powtarzałam, bo Malutka ciągle głową w dół była i mocno wciśnięta w kości łonowe i nie dało się główki wyierzyć prawidłowo :) więc mam nadzieję, że dzidzia będzie ułożona do góry główką aby ją dobrze wymierzyć.

Oczywiście od razu mówię, że uparte po tatusiu :D No właśnie dzisiaj na kolanach szorowałam balkon :D bo mi sroki i gołębie siedzą na poręczach ... a balkon długo nie sprzątany. Na śląsku to taka czarna maź, pył jest ciągle na płytkach i trzeba mocno umyć. I spokój, w sumie to od kołysania to Malutka mi w brzuchu usnęła :D 🤭 nie ma na nią siły :D

Muszę powiedzieć, że ciąże innych kobiet idą szybciej :D życzę powodzenia. Ja też się stresowałam, nawet badanie powtarzałam, bo Malutka ciągle głową w dół była i mocno wciśnięta w kości łonowe i nie dało się główki wyierzyć prawidłowo :) więc mam nadzieję, że dzidzia będzie ułożona do góry główką aby ją dobrze wymierzyć.

Dzisiaj chce mnie wykończyć to dziecko 😂 pobolewa mnie i kłuje brzuch, mdłości takie że masakra. Na co spojrzę to blee. Chyba najgorszy dzień od początku ciąży 🤷‍♀️ ja się boję że usłyszę ze serduszko nie bije ale mąż mówi żeby być dobrej myśli

Dzisiaj chce mnie wykończyć to dziecko 😂 pobolewa mnie i kłuje brzuch, mdłości takie że masakra. Na co spojrzę to blee. Chyba najgorszy dzień od początku ciąży 🤷‍♀️ ja się boję że usłyszę ze serduszko nie bije ale mąż mówi żeby być dobrej myśli
Wiem, ze jest duży strach. Ale masz wsparcie męża :) to jest super. Mnie też mówił, że będzie wszystko dobrze i teraz jestem już 5 dni po terminie :) także głowa do góry i trzymam kciuki :D :*

@monika1708 będzie dobrze choc rozumiem Twój strach. Trzymam kciuki za dobre wieści ❤

@Charlotte21 to faktycznie mały uparciuch, zamiast pchać się na świat to sobie drzemki urządza 😉 może chce być Twoim prezentem urodzinowym 😁

@młoda1994 do kliniki też chodzicie z tłumaczem czy ogarniasz na tyle niemiecki żeby wiedzieć o czym do Ciebie mówią?😉 Bardzo lubiłam niemiecki w szkole ale już nic z niego nie pamiętam 🤭

Ostatnia edycja:
reklama
@Charlotte21 ja to Cie podziwiam ze z takim spokojem podchodzisz do małego spóźnienia 😀 Ja to juz 2 dni po terminie chodziłam jak osa bo wszystkie koleżanki ze szkoły rodzenia już urodziły a ja ciągle w 2-paku 😂😂

Do góry