nnat.
Fanka BB :)
I ja też!Ja tak właśnie urodziłam 39+5 [emoji87][emoji87] to dobry czas. A w którym szpitalu będziesz rodzić?
U mnie trochę było nerwowo ale to w większości sama nabijała sobie głowę strachami..... Koniec końców urodziła się zdrowa NiuniaWitam Jestem tu nowa. Dwa miesiące temu miałam zabieg w 10t+1 A maleństwo zatrzymało się na 7t+4. Wczoraj wizyta i test. Okazuje się że jestem w ciąży tylko mlodziutkiej, bo jeszcze nic nie widać. Mam przyjść za tydzień. Przepisał ZAAX ,folik i Wit.d3 A w 6 tyg.zastrzyki. strasznie się boję. Jak to było u was po poronieniu? Ściskam mocno
Życzę Ci dużo spokoju i zdrowej ciąży
U nas raz zdarzyło się że musiałam 2x przebierać Mała w szpitalu a tak to jedno ubranko wystarczało. takie maleństwo jeszcze dużo nie brudzi, no chyba że faktycznie tak okropnie ulewa. Moja na szczęście raz nad ranem miała taki epizod.A jakby np przeciekla pieluszka w nocy? I potrzebne by było ubranko. ? ciągle się nad tym zastanawiam co wtedy ?
Ps. Nie mam pojęcia czy dziecko np w jednym zestawie zwyjle jeat caly dzień ?
A ruchami Maleństwa się nie martw, u nas też były dni przed porodem ze mniej ją czułam też słyszałam, że to normalne, bo dzidziuś zbiera siły, poza tym układa się już docelowo do porodu