młoda1994
Fanka BB :)
Moja siostra się dowiedziała o ciąży poza macicznej w 12tc przy prenatalnych badaniach i jajowod ma cały drugie dziecko z bliźniaków urodziła się cała i zdrowa w lipcu konczy rok.@młoda1994 będę szczera, obawiam się że bez łyżeczkowania się nie obejdzie. Druga sprawa to jestem prawie pewna, że to nie cp. Gdyby był drugi pęcherzyk, miałby podobny wiek do tego sprzed 20dni, który miał wówczas 4mm. Wierz mi, że do dnia dzisiejszego już by rozerwało Ci jajowód. Ewentualnie miałabyś bóle podbrzusza. Jak dla mnie cp nie wchodzi w grę.
Jakie badania robiłaś na własną rękę z tych, o których dziewczyny tu piszą? Może masz ten zespół immunologiczny, który traktuje zarodek jak intruza do zabicia? Albo te przeciwciała plemnikowe o których wspominała ostatnio @Takaja123 . Badałaś to?
Żadnych nie robiłam bo wtedy nie wiedziałam o tych badaniach. Dopiero się dowiedziałam w zeszłym roku jak weszłam na to forum i zaczęłam się udzielać.
Też myślę że bez łyżeczkowania się nie obejdzie w razie wu i jestem na to na szykowana.