młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję kciuki się przydadzą teraz w każdej ilości.Pamiętam, że jutro właśnie masz wizytę. Trzymam mocno kciuki [emoji3531] daj koniecznie znać. A o której wizyta?
U mnie akurat za pierwszym poronieniem nie było żadnych plamien ani krwawienia. Poprostu dwa tygodnie później się dowiedziałam, że brak bicia seruszka. Więc dlatego sie martwie, bo wszystko teraz wygląda podobnie.
Oczywiście że dam znać zaraz po wizycie. Wizytę mam na 9.45 ale dojeżdżam 60km więc wyjeżdżam 8.20 już z domu. Ja jadę na wizytę serduszkowa ale tak naprawdę nie wiem dokładnie który tydzień mam więc nie wiem czy już będzie na 100% czy nie. Ale mam nadzieję że już zobaczę ciałko żółte zarodek i serducho pięknie bijące [emoji3059][emoji3059]
Już mam dość życia w niepewności no i cały czas doskwiera strach o maleństwo. Ale to już zapewne zostanie do końca ciąży i po urodzeniu również. Ale chciałabym chociaż trochę odetchnac
Co o twoja ciąże to teraz już będzie dobrze zobaczysz. Ja się staram myśleć pozytywnie choć przyznam że czasami trudne to jest i to bardzo i nie wychodzi za każdym razem.