reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pamiętam, że jutro właśnie masz wizytę. Trzymam mocno kciuki [emoji3531] daj koniecznie znać. A o której wizyta?
U mnie akurat za pierwszym poronieniem nie było żadnych plamien ani krwawienia. Poprostu dwa tygodnie później się dowiedziałam, że brak bicia seruszka. Więc dlatego sie martwie, bo wszystko teraz wygląda podobnie.
Dziękuję kciuki się przydadzą teraz w każdej ilości.

Oczywiście że dam znać zaraz po wizycie. Wizytę mam na 9.45 ale dojeżdżam 60km więc wyjeżdżam 8.20 już z domu. Ja jadę na wizytę serduszkowa ale tak naprawdę nie wiem dokładnie który tydzień mam więc nie wiem czy już będzie na 100% czy nie. Ale mam nadzieję że już zobaczę ciałko żółte zarodek i serducho pięknie bijące [emoji3059][emoji3059]

Już mam dość życia w niepewności no i cały czas doskwiera strach o maleństwo. Ale to już zapewne zostanie do końca ciąży i po urodzeniu również. Ale chciałabym chociaż trochę odetchnac

Co o twoja ciąże to teraz już będzie dobrze zobaczysz. Ja się staram myśleć pozytywnie choć przyznam że czasami trudne to jest i to bardzo i nie wychodzi za każdym razem.

reklama
@nnat. Jej u Ciebie już tylko dotknąć ❤️ poczekaj jeszcze kilka dni do moich urodzin będzie piękny prezent 😂 Antoś rok temu zrobił taki prezent 😁
jak tam u Was @kb.karola90 ?😘

@roki_1991 dla Wikusi moc całusków od wirtualnej ciotki ❤️❤️❤️ czas leci dopiero dawałaś znać, że Wiki przyszła na świat 😉

@młoda1994 kochana kciuki zacisniete i czekam na dobre wieści ❤️

@coco07 kochana obejrzałam już cały "dom z papieru" zaczęłam od początku i czekam na 5 sezon 😁🤭 jak tam u Was jak księżniczka Oliwia? ❤️

@Dzoana88 Leoś słodziak jak zawsze ❤️🥰

@nnat. Jej u Ciebie już tylko dotknąć ❤ poczekaj jeszcze kilka dni do moich urodzin będzie piękny prezent 😂 Antoś rok temu zrobił taki prezent 😁
jak tam u Was @kb.karola90 ?😘

@roki_1991 dla Wikusi moc całusków od wirtualnej ciotki ❤❤❤ czas leci dopiero dawałaś znać, że Wiki przyszła na świat 😉

@młoda1994 kochana kciuki zacisniete i czekam na dobre wieści ❤

@coco07 kochana obejrzałam już cały "dom z papieru" zaczęłam od początku i czekam na 5 sezon 😁🤭 jak tam u Was jak księżniczka Oliwia? ❤

@Dzoana88 Leoś słodziak jak zawsze ❤🥰
No leci leci, sama nie wiem kiedy. Za Ciebie kciuki ciągle ;)

reklama
Do góry