reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dawaj znać jak sytuacja, ciągle myślę o Was ciepło [emoji3590]

Jest szansa, że to lada moment się wydarzy [emoji2957] stresik mnie dopada.... [emoji16]

Dziękuję Kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] no leci czas niesamowicie!
Pokaż cioteczkom tego kawalera [emoji3590]
Heeeelllooouuu [emoji8]
1587045288604.jpeg

reklama
Hellouuuuu przystojniaku 🤩🤩🤩🤩
Faktycznie, rośnie jak na drożdżach, a dopiero pokazywałaś jedno z pierwszych zdjęć w domu i to taka Kruszynka była 🤩🤩🤩

Hellouuuuu przystojniaku [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Faktycznie, rośnie jak na drożdżach, a dopiero pokazywałaś jedno z pierwszych zdjęć w domu i to taka Kruszynka była [emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Oj tak byla z niego Kruszynka, Aż mnie wzięło na wspominki [emoji4] tu miał 10 dni [emoji173]
20200131_163426.jpeg

@nnat. Jutro Wiki ma urodzinki, także jak się postarasz to będziemy mieć dzieciaczki z jednego dnia ;)
@młoda1994 za Ciebie jutro mocne kciuki!!!
Kochana a miałam Cię wywoływać w tej sprawie 😁 jest taka szansa... 😁
@nnat. O proszę, to u Ciebie już lada dzień! 😃
Powodzenia, szybkiego i lekkiego porodu i pochwal się jak już odetchniesz po 😉
Na pewno dam znać! :) dziękuję, mam nadzieję że będzie w miarę znośnie 😂
Oj tak byla z niego Kruszynka, Aż mnie wzięło na wspominki [emoji4] tu miał 10 dni [emoji173]Zobacz załącznik 1108489
Rozczula mnie to.... 🤩 najważniejsze że zdrowo rośnie ❤️

Dziękuję że pytasz. U mnie wszystko w porządku. Nie dolega mi nic. Nie czuję się jak w ciąży. Ale czuję stres bo jutro wizyta serduszkowa i trochę się boję że nie usłyszę dobrych wieści.

Tym że masz zmniejszone objawy to tym się nie martw one nic nie znaczą zwłaszcza jak nie masz krwawien/plamien.

Pamiętam, że jutro właśnie masz wizytę. Trzymam mocno kciuki ♥️ daj koniecznie znać. A o której wizyta?
U mnie akurat za pierwszym poronieniem nie było żadnych plamien ani krwawienia. Poprostu dwa tygodnie później się dowiedziałam, że brak bicia seruszka. Więc dlatego sie martwie, bo wszystko teraz wygląda podobnie.

reklama
@Humhum dziękuję że pytasz ❤ u mnie coraz ciężej, dziś 39+4, kiepsko sypiam, ale lecimy w dwupaku nadal 😉 czekamy na rozwój sytuacji :)

@mohaaa a może akurat się nic nie rozreguluje? :* kiedy planujesz iść sprawdzić betę??

Ale cudnie, że to już tak blisko do Waszego spotkania ♥️
Życzę aby szybko i bezproblemowo się sprawa zakończyła :)

Do góry