Dziewczyny wracam od lekarza . Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Bardzo mi przykro...
Ściskam mocno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wracam od lekarza . Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Ostatnio miałam ciąże bezzarodkowa. Nigdy nie miałam CP ani podejrzenia.@roki_1991 najlepsze życzenia dla córeczki.
@nnat. spokojnego rozwiązania!
@młoda1994 znów? Ostatnio było chyba podobnie. Szczerze? Po wszystkim zmień lekarza i pogłęb diagnostykę. Coś tu jest bardzo nie halo, ktoś musiał coś przeoczyć.
O matulu...ile się trzeba nacierpiec ;( przykro mi strasznie.Dziewczyny wracam od lekarza . Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Ale szybko poszło! Pokaz malutka gratulacje!!!!
No niby był bo coś gadał nawet zapisał że pęcherzyk 4mm a dzisiaj ze musi zrobić betę bo prawdopodobnie cp. I przy okazji zrobił tsh i mocz@młoda1994 a po ostatniej wizycie nie mówiłaś, że jest pęcherzyk w macicy? Coś mi tak świta [emoji848] a u tego lekarza chyba jesteś od niedawna? Może on zgłębi temat jak podpowiada @Madlein