reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny czy to normalne? We wtorek odstawiłam leki (rano jeszcze wzięłam), w środę troszeczkę mocniej zaczęłam krwawić, w czwartek trochę bóle okresowe, ale bardzo mało tej krwi, mniej niż przy normalnej miesiączce :/ dziś już prawie nic :/ w przyszłym tyg pójdę sprawdzić czy beta spadła do zera.
Ciężko mi coś powiedzieć w tej kwestii, ja dość długo krwawiłam i obficie :(
Sprawdź jak beta na tygodniu, a na jakąś kontrole kazał Ci przyjść lekarz??

reklama
Dziewczyny czy to normalne? We wtorek odstawiłam leki (rano jeszcze wzięłam), w środę troszeczkę mocniej zaczęłam krwawić, w czwartek trochę bóle okresowe, ale bardzo mało tej krwi, mniej niż przy normalnej miesiączce :/ dziś już prawie nic :/ w przyszłym tyg pójdę sprawdzić czy beta spadła do zera.

Ja miałam podobnie. Myślałam po tygodniu, że już koniec krwawienia. Było tylko delikatne plamienie przez kolejny tydzień a później znowu obfite krwawienia. U mnie też zwiększone krwawienie występowało po wysiłku fizycznym. Ale lekarz mówił, że jest ok. Łącznie chyba z 3 tygodnie to trwało.

@młoda1994 , @monika1708 jak Wasze objawy i samopoczucie?
U mnie bóle podbrzusza prawie zniknęły. Tylko czasami coś czuję delikatnie. Piersi nie bolą. Wogole się nie czuje jak w ciąży i to mnie stresuje. Po ostatniej wizycie lekarskiej miałam dwa dni dość mocne bóle a od piątku prawie nic...
W poprzedniej ciąży mniej więcej w tym czasie poroniłam i też podbrzusze przestało boleć.

A jak tam samopoczucie przyszłych mam, które już niedługo urodzą? :) Jak się trzymacie?

U mnie bóle podbrzusza prawie zniknęły. Tylko czasami coś czuję delikatnie. Piersi nie bolą. Wogole się nie czuje jak w ciąży i to mnie stresuje. Po ostatniej wizycie lekarskiej miałam dwa dni dość mocne bóle a od piątku prawie nic...
W poprzedniej ciąży mniej więcej w tym czasie poroniłam i też podbrzusze przestało boleć.

A jak tam samopoczucie przyszłych mam, które już niedługo urodzą? :) Jak się trzymacie?
Dziękuję że pytasz. U mnie wszystko w porządku. Nie dolega mi nic. Nie czuję się jak w ciąży. Ale czuję stres bo jutro wizyta serduszkowa i trochę się boję że nie usłyszę dobrych wieści.

Tym że masz zmniejszone objawy to tym się nie martw one nic nie znaczą zwłaszcza jak nie masz krwawien/plamien.

Ciężko mi coś powiedzieć w tej kwestii, ja dość długo krwawiłam i obficie :(
Sprawdź jak beta na tygodniu, a na jakąś kontrole kazał Ci przyjść lekarz??

tak, kazał sprawdzać betę i jak już będzie „wyzerowana” to przyjść na kontrole. Kurczę pewnie znów mi się cykl rozreguluje :/

@Humhum dziękuję że pytasz ❤ u mnie coraz ciężej, dziś 39+4, kiepsko sypiam, ale lecimy w dwupaku nadal 😉 czekamy na rozwój sytuacji :)

@mohaaa a może akurat się nic nie rozreguluje? :* kiedy planujesz iść sprawdzić betę??
Chyba jutro albo we wtorek. Ostatnio sprawdzałam we wtorek i było chyba 37, wiec powinno być już Ok.
Pewnie w tym tygodniu urodzisz 😍

Mnie piersi raz bolą raz nie ale delikatnie, podbrzusze czasem boli no i mdłości kilka dni są, znikają i tak od nowa [emoji3061] czasami nie mogę na jedzenie patrzeć [emoji2368]

@Humhum dziękuję że pytasz [emoji3590] u mnie coraz ciężej, dziś 39+4, kiepsko sypiam, ale lecimy w dwupaku nadal [emoji6] czekamy na rozwój sytuacji :)

@mohaaa a może akurat się nic nie rozreguluje? :* kiedy planujesz iść sprawdzić betę??
Ja pitole ale to zlecialo [emoji16][emoji16] trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród [emoji8][emoji173]
A mój Leonardo we wtorek konczy 3 miesiące!! Mówiłam mu że ma zakaz tak szybko rosnąć Ale się nie słucha [emoji6]

reklama
Chyba jutro albo we wtorek. Ostatnio sprawdzałam we wtorek i było chyba 37, wiec powinno być już Ok.
Pewnie w tym tygodniu urodzisz 😍
Dawaj znać jak sytuacja, ciągle myślę o Was ciepło ❤️

Jest szansa, że to lada moment się wydarzy 🤪 stresik mnie dopada.... 😁

Ja pitole ale to zlecialo [emoji16][emoji16] trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród [emoji8][emoji173]
A mój Leonardo we wtorek konczy 3 miesiące!! Mówiłam mu że ma zakaz tak szybko rosnąć Ale się nie słucha [emoji6]
Dziękuję Kochana ❤️❤️❤️❤️ no leci czas niesamowicie!
Pokaż cioteczkom tego kawalera ❤️

Do góry