reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja brałam siofor 850. Miałam dojść do 3 tabletek dziennie jak się nie mylę ale skończyłam na jednej bo ciąża.
Ja będę robić krzywa i wtedy lekarz powie mi co dalej [emoji2368]
Ja brałam 2000mg wieczorem i jak widziałam że mi się kończy to jakiś czas brałam 1000mg wieczorem później dzieliłam na 500mg i na końcu całkiem odstawiłam.

Właśnie mój gin też powiedział że musi zobaczyć wyniki i wtedy zadecyduje.

reklama
Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?

Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Ja bym nie kupowała ręcznego. Bo się namachasz a niewiele z tego będzie. Ja miałam akurat medele swing, ale polecają też dziewczyny canpola on jest w dobrej cenie.

reklama
Do góry