reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Już mi się stres załącza [emoji23]
może sie wkońcu wszystkiego konkretnie dowiem ;)
Domyślam się. Ja mam do wizyty 4 dni i chyba siwa bede[emoji23][emoji23]

Każda wizytę która miałaś do tej pory była z dobrymi wieściami to teraz inaczej być nie może. Jedynie będą bardzo dobre wiadomości [emoji3059][emoji3059]

Dzięki, będę szukała coś w necie i dziś zamówię bo jeszcze jakieś witaminy chciałam i coś przeciwbólowego.
Ja bralam w staraniach femibion 0. Ale potem zmienilam normalnie na femibion 1 bo miał więcej witamin. ;) ktoś już tutaj pisal o tym (chyba @Takaja123 ) ze brała również oeparol. Ja bo z calego serca polecam. Ja go bralam cały czas, nie tylko do owulacji, bo zrobiliśmy monitoring i on mi jej nie blokowal. ;) bylo wiecej służy plodnego, lepiej soe wspólzylo i tez lepsze paznokcie i włosy miałam. Wiec u mnie to oznaka ze działał 😄

Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Dobrze słyszeć że u Was wszystko dobrze ❤️
Ja nie doradze jeszcze, ale z polecenia koleżanki kupiłam elektryczny Canpol easy start, cały zestaw można za około 200 zł kupić :)

@gigi_ Ja też bym od razu kupowała elektryczny, jeśli tylko Cię stać. Gdybym chciała dłużej karmić, to na pewno bym się zdecydowała na jego zakup. Miałam od koleżanki ręczny - i to była męka, a w szpitalu zdążyłam zobaczyć różnicę, bo mieli elektryczne.

brałam ale lekarz kazal odstawic w ciazy.
Mam zrobić badania o zobaczyć co dalej.
Chodze do diabetologa więc chyba wie co robi.
W klinice niepłodności też lekarz mi mówił że się odstawia [emoji2368]

Dobrze że zrobi badania i zobaczy. Na drugim wątku dziewczyny brały na pewno 1 Trymery A są też takie które szukały lekarza żeby cała ciążę brać metę, bo wcześniej się nie udawało jak odstawiamy. Ale życzę co żeby lekarze wiedzieli co robią ;)

Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Zdecydowanie elektryczny. Na początku o pokarm może być ciężko, będziesz się stresować, A po co dokładać sobie nerwów laktatorem ręcznym. Nie wiem czy to aż taka różnica cenowa, tym bardziej że gwarantuje Ci że kupisz elektryczny bo ręczny jest ciężki. Koleżanka miała, to ma z jej musiał odciągnąć bo nie miała sił. A tu trzeba jeszcze się dzieckiem zająć ;)

Dziewczyny znalazłam w domu Tran suplement diety i Gold Omega 3, myślicie ze tez mogę to brać do tego jakiś kwas foliowy i chyba powinno być Oki, co myślicie ?

Czy taniej jest zrobić badanie na miejscu w diagnostyce jeśli mam kartę stałego klienta (rabat 5%) czy kupić badanie przez ich stronę internetowa? Rejestrując się w ich sklepie internetowym nie mam możliwości dodania karty stałego klienta

reklama
Czy taniej jest zrobić badanie na miejscu w diagnostyce jeśli mam kartę stałego klienta (rabat 5%) czy kupić badanie przez ich stronę internetowa? Rejestrując się w ich sklepie internetowym nie mam możliwości dodania karty stałego klienta

Zależy jaka masz cenę z tym rabatem 5 %, a jaka na stronie internetowej 😉

Do góry