monika1708
Fanka BB :)
Już mi się stres załącza [emoji23]Super. Zdaj relacje po wizycie jak możesz[emoji7][emoji7]
może sie wkońcu wszystkiego konkretnie dowiem
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już mi się stres załącza [emoji23]Super. Zdaj relacje po wizycie jak możesz[emoji7][emoji7]
Dzięki, będę szukała coś w necie i dziś zamówię bo jeszcze jakieś witaminy chciałam i coś przeciwbólowego.
Domyślam się. Ja mam do wizyty 4 dni i chyba siwa bede[emoji23][emoji23]Już mi się stres załącza [emoji23]
może sie wkońcu wszystkiego konkretnie dowiem
Ja bralam w staraniach femibion 0. Ale potem zmienilam normalnie na femibion 1 bo miał więcej witamin. ktoś już tutaj pisal o tym (chyba @Takaja123 ) ze brała również oeparol. Ja bo z calego serca polecam. Ja go bralam cały czas, nie tylko do owulacji, bo zrobiliśmy monitoring i on mi jej nie blokowal. bylo wiecej służy plodnego, lepiej soe wspólzylo i tez lepsze paznokcie i włosy miałam. Wiec u mnie to oznaka ze działałDzięki, będę szukała coś w necie i dziś zamówię bo jeszcze jakieś witaminy chciałam i coś przeciwbólowego.
Dobrze słyszeć że u Was wszystko dobrzeWitajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
brałam ale lekarz kazal odstawic w ciazy.
Mam zrobić badania o zobaczyć co dalej.
Chodze do diabetologa więc chyba wie co robi.
W klinice niepłodności też lekarz mi mówił że się odstawia [emoji2368]
Zdecydowanie elektryczny. Na początku o pokarm może być ciężko, będziesz się stresować, A po co dokładać sobie nerwów laktatorem ręcznym. Nie wiem czy to aż taka różnica cenowa, tym bardziej że gwarantuje Ci że kupisz elektryczny bo ręczny jest ciężki. Koleżanka miała, to ma z jej musiał odciągnąć bo nie miała sił. A tu trzeba jeszcze się dzieckiem zająćWitajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Czy taniej jest zrobić badanie na miejscu w diagnostyce jeśli mam kartę stałego klienta (rabat 5%) czy kupić badanie przez ich stronę internetowa? Rejestrując się w ich sklepie internetowym nie mam możliwości dodania karty stałego klienta