reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Ja kupiłam używana medele mini electric, jeszcze na gwarancji bo kupiona w sierpniu tego roku, kupiłam sobie nowy lejek A resztę wygotowalam i tyle, laska nie używała praktycznie bo szybko laktacje straciła. Ja używałam tylko jak bylam z małym w szpitalu na zapalenie pluc bo nie chciał jeść więc musiałam odciagac i wylewać i może w domu dwa razy, teraz leży. Kupiłam za 100 zl I pewnie za tyle sprzedam także może warto się rozejrzeć za używanym? Wiem że nie każdy chce więc wsumie jak kto woli.

reklama
Dziewczyny znalazłam moje wyniki z insuliny, możecie pomóc mi w odczytaniu?
Screenshot_20200307-094848_Chrome.jpeg

Ja kupiłam używana medele mini electric, jeszcze na gwarancji bo kupiona w sierpniu tego roku, kupiłam sobie nowy lejek A resztę wygotowalam i tyle, laska nie używała praktycznie bo szybko laktacje straciła. Ja używałam tylko jak bylam z małym w szpitalu na zapalenie pluc bo nie chciał jeść więc musiałam odciagac i wylewać i może w domu dwa razy, teraz leży. Kupiłam za 100 zl I pewnie za tyle sprzedam także może warto się rozejrzeć za używanym? Wiem że nie każdy chce więc wsumie jak kto woli.
Masz rację .Wystarczy naprawdę kupić nowy lejek albo wygotować. Ja dużo używałam laktatora. Czasem nawet 4-5 razy dziennie na początku [emoji38] sorry za post pod postem

Czy taniej jest zrobić badanie na miejscu w diagnostyce jeśli mam kartę stałego klienta (rabat 5%) czy kupić badanie przez ich stronę internetowa? Rejestrując się w ich sklepie internetowym nie mam możliwości dodania karty stałego klienta
Na jedno wychodzi czy robisz z kartą na miejscu czy online bo online jest taniej niż na miejscu ale ten rabat 5% też podobie wychodzi :)

reklama
Do góry