reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hmmm
Klinika niby Oki, Bocian.
W zestawie tznw całym programie były podstawowe badania z krwi tylko i wymazy, nasienie partnera też krew i różne choroby. Ale pozstym później przeszłam przez stymulację, leki i wogole, pózniej punkcja, zapłodnienie i transfer no i oczywiście mrożenie. I wszy stkie pieniążki się rozeszły [emoji25]
Teraz brałam heparyne tylko bo kiedyś miałam zylkaki usuwane i to tyle.

Dziękuję dziewczyny za odzew.
Przykro mi z powodu Twojej straty [emoji25] bądź silna i nie trać nadziei!
Czy Twojemy partnerowi robił tylko podstawowe badanie nasienia? Czy rozszerzone o morfologię, fragmentacja itd?

reklama
A czy któraś z Was miała problemy z rozwarstwieniem kosmówki? Trochę poczytałam i nie jest to nic "drobnego". Niby u mnie nie ma żadnego krwiaka, lekarz nie kazał leżeć ale jak coś się zaczyna dziać w tym kierunku to strach jest, że się poglebi.
Ja miałam krwiaka w 7tc i dostałam luteinę podjęzykową. Ale lekarz się dziwił ze nic nie krwawię, i mówił że mam się nie zdziwić jak sporo krwi ze mnie wypłynie [emoji33] Nic nigdy nie poleciało, a krwiaczek się wchłonął.
Zaraz załóże sobie notesik i wszystko będę zapisywać. [emoji6]
Dziewczyny a brałyście jakieś witaminy albo coś żeby się wzmocnić przed ewentualnie kolejnym transferem ??
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty [emoji3525] Ja brałam Pregna Start od grudnia, a w marcu zaszłam w ciążę. Tylko u mnie była inna sytuacja, bo miałam usuwaną ciążę w 19tc, ale po 4 mscach byłam znowu w ciąży. Dzięki Pregna Start szybko wróciły mi owulacje [emoji4]

brałam ale lekarz kazal odstawic w ciazy.
Aha a jaka dawkę bralas i jak odstawialas? Stopniowo?

Ja też brałam ale skonczyla mi się ale jak widziałam że mam mało to stopniowo odstawiłam żeby nie było akcji. A gin mi pow że jak będzie robił badania to wtedy zadecyduje czy będzie metformina czy od razu insulina

Aha a jaka dawkę bralas i jak odstawialas? Stopniowo?

Ja też brałam ale skonczyla mi się ale jak widziałam że mam mało to stopniowo odstawiłam żeby nie było akcji. A gin mi pow że jak będzie robił badania to wtedy zadecyduje czy będzie metformina czy od razu insulina
Ja brałam siofor 850. Miałam dojść do 3 tabletek dziennie jak się nie mylę ale skończyłam na jednej bo ciąża.
Ja będę robić krzywa i wtedy lekarz powie mi co dalej [emoji2368]

reklama
Do góry