Waleczna36
Fanka BB :)
Poznań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi się wydaje że ten pakiet na trombifiloe. Mi wypisywał jeszcze przeciwciała anty kardiolipinowe i na przeciwciała tocznia. Było tego więcej ale już nie pamiętam. Te dwa chybq były najwaznjejsze@Waleczna36 powinni zrobić głębsza diagnostykę. Skąd jesteś? Może dziewczyny podpowiedzą do jakiego lekarza się udać [emoji848]
@Humhum ciesze się, że wszystko dobrze [emoji3590]
Ja w styczniu miałam biochem a w marcu byłam już w ciąży Więc moze cos w tym jest@Waleczna36 lacze się w bólu z strata
Dziewczyny jeśli u mnie była biochemiczna, to jakie jest Wasze zdanie na temat kolejnych starań? Trochę się naczytałam historii o biochem i widzę, ze po nich udaje sie szybko zajść w zdrowa ciąże. Nie wiem czy u nas powodem był ten cholerny polip czy nie i pewnie nigdy się nie dowiem. Na razie i tak muszę czekać na oczyszczenie, a potem na wizytę kontrolna, ale chciałam wiedzieć jakie jest Wasze zdanie? Mój mąż chce najpierw załatwić sprawe z polipem, a ja już sama nie wiem
Zaraz załóże sobie notesik i wszystko będę zapisywać. [emoji6]
Dziewczyny a brałyście jakieś witaminy albo coś żeby się wzmocnić przed ewentualnie kolejnym transferem ??
[/QU
Trzymam bardzo mocno kciuki żeby i Tobie się udało zostać mamusia!
Ja zanim zaszlam i juz w ciąży brałam pregna plus, acard i duphaston + heparyna juz w ciąży
No ja na wizycie będę w okolicach 7+5 (8tc)@Waleczna36 przykro mi. Nie bardzo znam się na procedurach in vitro, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego nie zlecili Ci dokładniejszych badań. I jeszcze te dwie ciąże biochemiczne, to może zdarzyć się przy in vitro? Dziwne, ale tak jak wspomniałam kompletnie nie wiem jak ta procedura wygląda.
Co do pochówku, fajnie jest mieć jakieś miejsce gdzie możesz postawić znicz. Ale równie dobrze może to być mogiła zbiorowa dzieci utraconych. Ja poroniłam samoistnie, podczas badania USG w szpitalu nie znaleziono nawet jaja płodowego w macicy. Nie kazali mi nic łapać do badań... Jest mi przykro, że moje dziecko nie ma swojego miejsca pochówku.
@młoda1994 ja pierwszy raz bicie serca mojego syna usłyszałam dopiero w 8tc. W 5 i 6tc serduszka jeszcze nie było widać.
No ja na wizycie będę w okolicach 7+5 (8tc)