reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A robilyscie testy owu w pierwszym cyklu po poronieniu? Jestem 3 tygodnie po zabiegu. 10 dni plamilam/krwawilam. Po 10 dniach już nic. Pojawił się śluz niby plodny, zależy... z ciekawości zrobiłam test dwa dni temu i nic, dziś już widoczna druga kreska. Czy mogę mieć nadzieję, że moje ciało wraca do siebie?

reklama
A robilyscie testy owu w pierwszym cyklu po poronieniu? Jestem 3 tygodnie po zabiegu. 10 dni plamilam/krwawilam. Po 10 dniach już nic. Pojawił się śluz niby plodny, zależy... z ciekawości zrobiłam test dwa dni temu i nic, dziś już widoczna druga kreska. Czy mogę mieć nadzieję, że moje ciało wraca do siebie?
Ja miałam owulacje od razu w cyklu po zabiegu. Co prawda późno bo jakoś w 26dc pokazał mi się pozytywny test owu i miałam strasznie dużo śluzu płodnego. W drugim cyklu tez pozna owulacja i brak widocznego śluzu a teraz mam owulacje już regularnie 16/17 dc i tez nie widzę śluzu. A w pierwszym cyklu miałam tragedie z nim. Strasznie dużo. P

Kochane, czy możecie mi powiedzieć jak wyglądały u Was cykle po poronieniu? I czy kiedyś wróciły do regularności? Czekam na drugi okres po poronieniu, dziś 28dc. Pierwszy cykl trwał aż 52 dni. I zastanawiam się czy ten też będzie taki długi.
Ja miałam od razu normalnie. Po zabiegu @ po 6 tygodniach, a potem co 29 dni

A dzwoniłaś tam ? Coś mówili?
Tak, dzwonię do nich co 2 tygodnie [emoji85] Pielęgniarki mówią że trudno, nic nie zrobimy... A teraz zadzwoniła do mnie pediatra zapytać jak Łucja w ogóle się miewa (starsza też jest do niej zapisana więc nas zna dobrze). I pediatra powiedziała że zobaczymy jak sprawa się rozwinie i albo przyjdę tylko na rota, albo mam w domu sama podać [emoji51]
Ps. Przychodnia jest aktualnie w kwarantannie [emoji2356]

Dziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Jak leżę czy siedzę to nie czuję ale jak wstanę i chodzę to czuję ból w podbrzuszu [emoji17]

Dziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Jak leżę czy siedzę to nie czuję ale jak wstanę i chodzę to czuję ból w podbrzuszu [emoji17]
Ja tak mam. Jak siedzę zgięta to mnie strasznie boli i w dodatku kłuję mnie tak dziwnie po prawe stronie, a jak leżę na pół siedząco lub całkiem leżę nie dolega mi nic.

Będę o to pytać lekarza na wizycie bo nie pokoi mnie to trochę.

Ja tak mam. Jak siedzę zgięta to mnie strasznie boli i w dodatku kłuję mnie tak dziwnie po prawe stronie, a jak leżę na pół siedząco lub całkiem leżę nie dolega mi nic.

Będę o to pytać lekarza na wizycie bo nie pokoi mnie to trochę.
Ja idę w czwartek...
W piątek na usg było wszystko wporzadku więc może to tylko rozciąganie..

reklama
Do góry