młoda1994
Fanka BB :)
Nie gadał mi. Powiedzial że nie będzie zapeszal. Wszystko mi powie za 2 tygodniemKtóry tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie gadał mi. Powiedzial że nie będzie zapeszal. Wszystko mi powie za 2 tygodniemKtóry tydzień?
Wyszłam od lekarza. Pęcherzyk ciążowy 4mm za 2 tygodnie kolejna wizyta. Mam również mała torbiel na lewym jajniku ale powoedzial że to nie przeszkadza. I endometrium 8.7
To dopiero początek mojej drogi. Łzy się cisnął do oczu ze strachuCześć, jeśli chodzi o wizytę, myślę że te 3-4 tygodnie będą optymalne, więc śmiało możesz sobie 16 kwietnia zostawić,.
Taaak, spokojnie Jak pobolewa, kłuje, to tak może być.
Ja poszłam jakoś w 13 tc, ale w obecnej sytuacji brałabym L4 od razu.
Nooooo! Takżem czuła.... Gratulacje i zaciskam jeszcze mocniej kciuki! :*
Oby się udało. Ta długa droga mnie przerażaTo na pewno, ale trzeba się trzymać nadziei, że tym razem się uda
Dostałaś jakieś leki?Oby się udało. Ta długa droga mnie przeraża
Życzę powodzenia aby tym razem było wszystko dobrze !Oby się udało. Ta długa droga mnie przeraża
Kochana, jestem z Tobą sercem! Nie daj się lękom. One w niczym nie pomogą. Zaakceptuj je, ale ich nie karm swoją uwagą. Trzymam kciuki!!!!:*To dopiero początek mojej drogi. Łzy się cisnął do oczu ze strachu
Nie. Jedynie mam brać folik ale biorę to powiedzial ok. Nie plamie i powiedział że nie trzeba żadnych leków.Dostałaś jakieś leki?
Dziękuję kochana. Ale strach mnie przerasta.Życzę powodzenia aby tym razem było wszystko dobrze !