młoda1994
Fanka BB :)
Kochana dziękuję. Kciuki się przydadzą.Kochana, jestem z Tobą sercem! Nie daj się lękom. One w niczym nie pomogą. Zaakceptuj je, ale ich nie karm swoją uwagą. Trzymam kciuki!!!!:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana dziękuję. Kciuki się przydadzą.Kochana, jestem z Tobą sercem! Nie daj się lękom. One w niczym nie pomogą. Zaakceptuj je, ale ich nie karm swoją uwagą. Trzymam kciuki!!!!:*
To normalne, ale w miarę możliwości weź to na spokojnie, odpoczywaj, zrelaksuj się przez te dwa tyg i myśl pozytywnie ! Pamiętaj że stres nie służyDziękuję kochana. Ale strach mnie przerasta.
Nie Myśl źle bo to nie pomoże, ja co chwilę mam myśli zwatpienia ze będzie dobrze ale się cieszę że fasolka ze mną jest [emoji16]i o 4 rano każe mi jeść [emoji23][emoji23]To dopiero początek mojej drogi. Łzy się cisnął do oczu ze strachu
Tak pamiętam. Dziękuję. Mam nadzieję że z wami będzie lżej i będziecie w danej chwili sprowadzać mnie na ziemię jak będę fiksować.To normalne, ale w miarę możliwości weź to na spokojnie, odpoczywaj, zrelaksuj się przez te dwa tyg i myśl pozytywnie ! Pamiętaj że stres nie służy
Ja nie mam apetytu. Ale ty jedz za całą 4[emoji23]Nie Myśl źle bo to nie pomoże, ja co chwilę mam myśli zwatpienia ze będzie dobrze ale się cieszę że fasolka ze mną jest [emoji16]i o 4 rano każe mi jeść [emoji23][emoji23]
No serio, wstałam dziś o 4 do WC i tak Mi się jeść zachciało [emoji2356]Ja nie mam apetytu. Ale ty jedz za całą 4[emoji23]
Z wami będzie mi łatwiej.
Wyszłam od lekarza. Pęcherzyk ciążowy 4mm za 2 tygodnie kolejna wizyta. Mam również mała torbiel na lewym jajniku ale powoedzial że to nie przeszkadza. I endometrium 8.7
Kochana trzymam kciuki żeby było dobrze. Choć nie będę ukrywać że martwi mnie że to tylko pęcherzyk 4mm, bo przy takim spóźnieniu @ to mega dziwne jest. Nie mniej jednak mam nadzieję że za 2 tygodnie ujrzysz maluszka bardzo bym chciała aby tak było!!!
Właśnie pytałam o to. Bo mnie też zmartwiło. Powiedział że albo owu tak późno albo mimo że miesiączki nie było owulacja była i dlatego wychodzi wczesna ciąża. Tylko nie wiem który by mógł być tydzień. Wiem tylko że przy becie pęcherzyk się pojawia jak wynosi minimum 1000Kochana trzymam kciuki żeby było dobrze. Choć nie będę ukrywać że martwi mnie że to tylko pęcherzyk 4mm, bo przy takim spóźnieniu @ to mega dziwne jest. Nie mniej jednak mam nadzieję że za 2 tygodnie ujrzysz maluszka bardzo bym chciała aby tak było!!!
Kochana ja nie czuję wogule owu więc może być tak jak mówisz. Ja mam sucho jak w pustyni. [emoji23]może było tak jak u mnie w pierwszej ciąży.. owulacja była sporo później i niezauważalna