reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie pytałam o to. Bo mnie też zmartwiło. Powiedział że albo owu tak późno albo mimo że miesiączki nie było owulacja była i dlatego wychodzi wczesna ciąża. Tylko nie wiem który by mógł być tydzień. Wiem tylko że przy becie pęcherzyk się pojawia jak wynosi minimum 1000
Będziesz robiła jeszcze test żeby sprawdzić czy ciemniej i beta rośnie?
Zawsze jest możliwość, że owulacja grubo się przesunęła. Trzymam kciuki!

Będziesz robiła jeszcze test żeby sprawdzić czy ciemniej i beta rośnie?
Zawsze jest możliwość, że owulacja grubo się przesunęła. Trzymam kciuki!
Nie będę. Testy pokazują co chcą i kiedy chcą. Jeden test pokazuje kreskę drugi już nie. Spokojnie poczekam do 20. 04 i będzie wszystko czarno na białym.

@młoda1994 trzymam kciuki i mocno kibicuje [emoji3590]

@monika1708 jak się czujesz? W czwartek wizyta? :) pewnie Juz serduszkowa [emoji3590]
Miało być usg w poniedziałek ale przełożyłam na piątek i tele poradę na piątek żeby przedłużyć zwolnienie. Czuję się ok, czasami głód czasami mdli, czasami podbrzusze boli no i piersi cały czas [emoji41]

Chciałam Ci tylko powiedzieć, że u mnie owulacja była spóźniona o 2 tygodnie, cały czas zarodek był spóźniony o 2 tygi względem OM, a mimo to ciąża rozwijała się prawidłowo i zakończyła szczęśliwie [emoji4] Także spokojnie, takie długie spóźnienia owu też się zdarzają [emoji4]
O dziękuję za twój post. Pocieszył mnie. Dajesz nadzieję że wszystko będzie dobrze. [emoji4] Dziękuję.

reklama
Nie ma wątpliwości [emoji23]
IMG_20200331_185140.jpeg

Do góry