monika1708
Fanka BB :)
Kochana ja nie czuję wogule owu więc może być tak jak mówisz. Ja mam sucho jak w pustyni. [emoji23]
ja przewaznie tez nie ale w tym cyklu czułam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja nie czuję wogule owu więc może być tak jak mówisz. Ja mam sucho jak w pustyni. [emoji23]
Aha. [emoji4] Oby tym razem nam się udało. Za ciebie od początku trzymam kciuki. [emoji110][emoji110]ja przewaznie tez nie ale w tym cyklu czułam
Będziesz robiła jeszcze test żeby sprawdzić czy ciemniej i beta rośnie?Właśnie pytałam o to. Bo mnie też zmartwiło. Powiedział że albo owu tak późno albo mimo że miesiączki nie było owulacja była i dlatego wychodzi wczesna ciąża. Tylko nie wiem który by mógł być tydzień. Wiem tylko że przy becie pęcherzyk się pojawia jak wynosi minimum 1000
Nie będę. Testy pokazują co chcą i kiedy chcą. Jeden test pokazuje kreskę drugi już nie. Spokojnie poczekam do 20. 04 i będzie wszystko czarno na białym.Będziesz robiła jeszcze test żeby sprawdzić czy ciemniej i beta rośnie?
Zawsze jest możliwość, że owulacja grubo się przesunęła. Trzymam kciuki!
Dziękuję [emoji3590]@młoda1994 trzymam kciuki i mocno kibicuje [emoji3590]
@monika1708 jak się czujesz? W czwartek wizyta? pewnie Juz serduszkowa [emoji3590]
Miało być usg w poniedziałek ale przełożyłam na piątek i tele poradę na piątek żeby przedłużyć zwolnienie. Czuję się ok, czasami głód czasami mdli, czasami podbrzusze boli no i piersi cały czas [emoji41]@młoda1994 trzymam kciuki i mocno kibicuje [emoji3590]
@monika1708 jak się czujesz? W czwartek wizyta? pewnie Juz serduszkowa [emoji3590]
Dziękuję [emoji3590]
O dziękuję za twój post. Pocieszył mnie. Dajesz nadzieję że wszystko będzie dobrze. [emoji4] Dziękuję.Chciałam Ci tylko powiedzieć, że u mnie owulacja była spóźniona o 2 tygodnie, cały czas zarodek był spóźniony o 2 tygi względem OM, a mimo to ciąża rozwijała się prawidłowo i zakończyła szczęśliwie [emoji4] Także spokojnie, takie długie spóźnienia owu też się zdarzają [emoji4]