reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Spokojnie. [emoji5] dziwne abys cos czula. Malenstwo keszcze i moze bedziesz ta szczesliwa mama bez zadnych niespodzianek ciazowych ;) ciaza czasem bardziej w glowie siedzi ;)
Zobaczymy... [emoji6]
To [emoji2772] bo ja też nie. Mi nic nie dolega. Oprócz tego że ze strachu się dzisiaj poryczałam.
Haha, ja ostatnio na męża krzyczałam że się cieszy a niewiadomo czy donoszę [emoji1787][emoji23]

Zobaczymy... [emoji6]Haha, ja ostatnio na męża krzyczałam że się cieszy a niewiadomo czy donoszę [emoji1787][emoji23]
Mój mąż ciągle na ten test patrzy i nie dowierza. Bo tyłu latach i stratach. Ale prawda jest taka że wszystko się jeszcze moze zdarzyć a to wiemy tylko my kobiety które już ciąże straciły. A najlepsze jest to że do starań mieliśmy wrócić w czerwcu.

Mój mąż ciągle na ten test patrzy i nie dowierza. Bo tyłu latach i stratach. Ale prawda jest taka że wszystko się jeszcze moze zdarzyć a to wiemy tylko my kobiety które już ciąże straciły. A najlepsze jest to że do starań mieliśmy wrócić w czerwcu.
Ja miesiąc temu straciłam ciąże, i tak mówiliśmy będzie Ci będzie i bach dwie kreski.
Dodam że poprzedni cykl był stymulowany z zastrzykami

Ja miesiąc temu straciłam ciąże, i tak mówiliśmy będzie Ci będzie i bach dwie kreski.
Dodam że poprzedni cykl był stymulowany z zastrzykami
Bardzo się cieszę. Najwidoczniej to nasz czas. A Ty kiedy planujesz wybrać się do lekarza? Chic teraz to ciężko ze wszystkim. Będziesz szła na betę?

reklama
@młoda1994 a ja obstawiam u Ciebie dużo młodszą ciążę. Wydaje mi się, że miałaś bardzo późną owulację i to jest świeża sprawa. Ale bez USG i bety niewiele się wyjaśni. Trzymam za Was kciuki
Może i masz rację. W końcu wszystko jest możliwe. Wiem że za ten test mogę być pewna bo już je robiłam i zawsze były białe więc nie ma mowy tu o kresce fabrycznej (błękitnej) no ale test to tylko test. O betę będę walczyć w tym tygodniu. Jeśli się nie uda zrobić bety to za kilka dni powtórzę test i zobaczę czy kreska ciemnieje.

Do góry