reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Spokojnie. [emoji5] dziwne abys cos czula. Malenstwo keszcze i moze bedziesz ta szczesliwa mama bez zadnych niespodzianek ciazowych ;) ciaza czasem bardziej w glowie siedzi ;)
Zobaczymy... [emoji6]
To [emoji2772] bo ja też nie. Mi nic nie dolega. Oprócz tego że ze strachu się dzisiaj poryczałam.
Haha, ja ostatnio na męża krzyczałam że się cieszy a niewiadomo czy donoszę [emoji1787][emoji23]

Zobaczymy... [emoji6]Haha, ja ostatnio na męża krzyczałam że się cieszy a niewiadomo czy donoszę [emoji1787][emoji23]
Mój mąż ciągle na ten test patrzy i nie dowierza. Bo tyłu latach i stratach. Ale prawda jest taka że wszystko się jeszcze moze zdarzyć a to wiemy tylko my kobiety które już ciąże straciły. A najlepsze jest to że do starań mieliśmy wrócić w czerwcu.

Mój mąż ciągle na ten test patrzy i nie dowierza. Bo tyłu latach i stratach. Ale prawda jest taka że wszystko się jeszcze moze zdarzyć a to wiemy tylko my kobiety które już ciąże straciły. A najlepsze jest to że do starań mieliśmy wrócić w czerwcu.
Ja miesiąc temu straciłam ciąże, i tak mówiliśmy będzie Ci będzie i bach dwie kreski.
Dodam że poprzedni cykl był stymulowany z zastrzykami

Ja miesiąc temu straciłam ciąże, i tak mówiliśmy będzie Ci będzie i bach dwie kreski.
Dodam że poprzedni cykl był stymulowany z zastrzykami
Bardzo się cieszę. Najwidoczniej to nasz czas. A Ty kiedy planujesz wybrać się do lekarza? Chic teraz to ciężko ze wszystkim. Będziesz szła na betę?

reklama
@młoda1994 a ja obstawiam u Ciebie dużo młodszą ciążę. Wydaje mi się, że miałaś bardzo późną owulację i to jest świeża sprawa. Ale bez USG i bety niewiele się wyjaśni. Trzymam za Was kciuki
Może i masz rację. W końcu wszystko jest możliwe. Wiem że za ten test mogę być pewna bo już je robiłam i zawsze były białe więc nie ma mowy tu o kresce fabrycznej (błękitnej) no ale test to tylko test. O betę będę walczyć w tym tygodniu. Jeśli się nie uda zrobić bety to za kilka dni powtórzę test i zobaczę czy kreska ciemnieje.

Do góry