reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
40 dc, owulacja w 24 dc.
Jestem 3 dni po terminie @..
O no to duża szansa. Ja miałam ostatnia miesiączkę 24 styczeń. 18 dni po terminie miesiączki robiłam dwa testy o czułości 10 i 25 wyszły negatywne. Dzisiaj 59dc test o czułości 10 blada kreska widoczna, ale aparat nie chwycił tej kreski. Na początku myślałam że padło mi na mózg [emoji1787]ale mąż też widzi ta kreskę więc chyba ze mną wszystko w porządku. [emoji2368]
Dodam że dzisiaj 29dni po terminie miesiączki.

O no to duża szansa. Ja miałam ostatnia miesiączkę 24 styczeń. 18 dni po terminie miesiączki robiłam dwa testy o czułości 10 i 25 wyszły negatywne. Dzisiaj 59dc test o czułości 10 blada kreska widoczna, ale aparat nie chwycił tej kreski. Na początku myślałam że padło mi na mózg [emoji1787]ale mąż też widzi ta kreskę więc chyba ze mną wszystko w porządku. [emoji2368]
Dodam że dzisiaj 29dni po terminie miesiączki.
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży... Po 3 miesiącach braku @ okazało się ciąża, w międzyczasie gdzieś była owu ale straciłam.
Nie wiem czy mnie pamiętasz tu @niepatrzwstecz [emoji16]

Ja tak miałam w poprzedniej ciąży... Po 3 miesiącach braku @ okazało się ciąża, w międzyczasie gdzieś była owu ale straciłam.
Nie wiem czy mnie pamiętasz tu @niepatrzwstecz [emoji16]
Pamiętam pamiętam. Jak bym mogła nie pamiętać. A który to był tydzień pamiętasz?

Mi z OM wychodzi zakończony 8tydzien.

@Oczekujaca123 możesz wstawić postaram się pomóc. Ćwiczenia jak najbardziej plus buty. U takich dzieci można to skorygować bez problemu. Czasami dzieci w późniejszym czasie mają ten problem. Grunt żeby tego nie zaniedbać bo później będzie leciało kolano i biodro. Mata jezyk np?
Edit zerknij sobie tutaj
@młoda1994 @monika1708 kochane mocno trzymam za Was kciuki ❤

Tak z innej beczki mogę oddać dwa opakowanie neoparinu wazne do 2021 u nas jest jsk jest i nie chce żeby się przeterminowały. Jak ktoś potrzebuje proszę pisać ❤

Ostatnia edycja:
@Oczekujaca123 możesz wstawić postaram się pomóc. Ćwiczenia jak najbardziej plus buty. U takich dzieci można to skorygować bez problemu. Czasami dzieci w późniejszym czasie mają ten problem. Grunt żeby tego nie zaniedbać bo później będzie leciało kolano i biodro. Mata jezyk np?
Edit zerknij sobie tutaj
@młoda1994 @monika1708 kochane mocno trzymam za Was kciuki [emoji173]

Tak z innej beczki mogę oddać dwa opakowanie neoparinu wazne do 2021 u nas jest jsk jest i nie chce żeby się przeterminowały. Jak ktoś potrzebuje proszę pisać [emoji173]
Dziękuję [emoji173]️ bardzo dużo dla mnie znaczą wasze kciuki i wsparcia[emoji3059]

reklama
Do góry