reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 aby sie udalo ;* trzymam kciuki. Pamiętaj ze nie u wszystkich dziewczyn wychodza mocne kreski ;) wszystko może być ok. ;) daj znac jutro jak potworzysz test !
Ps. Ja robialm nawet testami owulacyjnymi po 3 razy dziennie :D aby mieć pewność.

reklama
@młoda1994 aby sie udalo ;* trzymam kciuki. Pamiętaj ze nie u wszystkich dziewczyn wychodza mocne kreski ;) wszystko może być ok. ;) daj znac jutro jak potworzysz test !
Ps. Ja robialm nawet testami owulacyjnymi po 3 razy dziennie :D aby mieć pewność.
Dziękuję kochana. Jutro nie będę powtarzać. Powtórzę za kilka dni albo we wtorek po południu przejdę się raz jeszcze do rodzinnego i nie wyjdę z tamtad od póki nie dostanę skierowania na betę hcg

@Oczekujaca123 starsnia zawieszona już długo. Mąż nadal się leczy przez epidemie nie może zrobić badań, a co mówić o wizycie. Lekarze zalecają żeby teraz nie starać się o dziecko że względu właśnie na epidemie :)
Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki :)
Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka :) Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach :) jak coś służę rada :*
My się staraliśmy zanim epidemia wybuchła, zaraz po poronieniu i takie rzeczy [emoji85]
IMG_20200322_060031.jpeg

[/QUOTE

Jak to właśnie jest z tymi testami owulacyjny, które wychodzą dodatnie w terminie miesiączki? Są one wstanie jak testy ciążowe potwierdzić ciążę?
Wg testu owulacyjnego 6.03 był u mnie pozytywny, pisalam Wam o tym i wrzucałam zdjęcie. Później negatywny a dziś (2 tyg po teoretycznej owulacji wg testu owu) zrobiłam z ciekawości rano test owu ale nie z moczu po nocy i wyszła dość mocna kreska testowa. Sama nie wiem co o tym myśleć.
IMG_20200322_105554.jpg
IMG_20200322_105554.jpg

reklama
Do góry