reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 aby sie udalo ;* trzymam kciuki. Pamiętaj ze nie u wszystkich dziewczyn wychodza mocne kreski ;) wszystko może być ok. ;) daj znac jutro jak potworzysz test !
Ps. Ja robialm nawet testami owulacyjnymi po 3 razy dziennie :D aby mieć pewność.

reklama
@młoda1994 aby sie udalo ;* trzymam kciuki. Pamiętaj ze nie u wszystkich dziewczyn wychodza mocne kreski ;) wszystko może być ok. ;) daj znac jutro jak potworzysz test !
Ps. Ja robialm nawet testami owulacyjnymi po 3 razy dziennie :D aby mieć pewność.
Dziękuję kochana. Jutro nie będę powtarzać. Powtórzę za kilka dni albo we wtorek po południu przejdę się raz jeszcze do rodzinnego i nie wyjdę z tamtad od póki nie dostanę skierowania na betę hcg

@Oczekujaca123 starsnia zawieszona już długo. Mąż nadal się leczy przez epidemie nie może zrobić badań, a co mówić o wizycie. Lekarze zalecają żeby teraz nie starać się o dziecko że względu właśnie na epidemie :)
Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki :)
Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka :) Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach :) jak coś służę rada :*
My się staraliśmy zanim epidemia wybuchła, zaraz po poronieniu i takie rzeczy [emoji85]
IMG_20200322_060031.jpeg

[/QUOTE

Jak to właśnie jest z tymi testami owulacyjny, które wychodzą dodatnie w terminie miesiączki? Są one wstanie jak testy ciążowe potwierdzić ciążę?
Wg testu owulacyjnego 6.03 był u mnie pozytywny, pisalam Wam o tym i wrzucałam zdjęcie. Później negatywny a dziś (2 tyg po teoretycznej owulacji wg testu owu) zrobiłam z ciekawości rano test owu ale nie z moczu po nocy i wyszła dość mocna kreska testowa. Sama nie wiem co o tym myśleć.
IMG_20200322_105554.jpg
IMG_20200322_105554.jpg

reklama
Do góry