reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 starsnia zawieszona już długo. Mąż nadal się leczy przez epidemie nie może zrobić badań, a co mówić o wizycie. Lekarze zalecają żeby teraz nie starać się o dziecko że względu właśnie na epidemie :)
Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki :)
Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka :) Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach :) jak coś służę rada :*

reklama
Właśnie widziałam danielki albo buty że strony tomcio mogłabyś zerknąć? Cenowo wydają się spoko, z opisu też wydają się być ok. Aurelki widziałam, ale jednak cena trochę dużą hak na buty w których dopiero tylko będą stawać i może zrobią parę krokow. Więc trochę mi szkoda. Tymbardziej, że Amelce też chce kupić takie profilaktycznie

A co dla staran to fakt. Teraz lepiej odpuścić. Masakra to co się teraz dzieje... mam nadzieję, że wszystko w miarę jakoś wrócić do normalności. I wam się uda.
@Oczekujaca123 starsnia zawieszona już długo. Mąż nadal się leczy przez epidemie nie może zrobić badań, a co mówić o wizycie. Lekarze zalecają żeby teraz nie starać się o dziecko że względu właśnie na epidemie :)
Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki :)
Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka :) Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach :) jak coś służę rada :*

@Paula919191 no wiesz trzeba sobie jakoś radzić, a nad kotem jeszcze popracuje to mój as w rękawie :D
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. Masz już ładny brzuszek ❤

@nnat. Kochana ale brzuszek Ty to już na wylocie, super wyglądasz ❤

@Jivka @coco07 piękne te Wasza księżniczki, skradną niejedno serce :D

@młoda1994 i jak robiłaś już może test? Ile to już dni spóźnienia?

@Oczekujaca123 @roki_1991 a jak tam Wasza Malenstwa? :) niedługo pierwsze urodzinki ❤
Wiki rósnie jak na drożdżach, a wczoraj skończyła 11miesięcy :) pojęcia nie mam kiedy to zleciało!! Teraz próbujemy się uspac ale Wiki ma znowu inne plany :p ale ogólnie jest prze kochana :)

W ministerstwie prawie sami faceci, więc nie wiedzą co piszą.
U nas proboszcz przymierza się do odwołania Pierwszej Komunii. W sumie to dobra decyzja, nie wiem tylko w jakiej rzeczywistości obudzimy się jak to wszystko ustanie. Czy ceny nas nie zabiją...

Na pewno nas zabija... Nie dość że bezrobocie mega wzrośnie i ludzie nie będę mieć kasy, to przedsiębiorcy chcac się trochę odkucbeda musieli podnieść ceny...

Właśnie widziałam danielki albo buty że strony tomcio mogłabyś zerknąć? Cenowo wydają się spoko, z opisu też wydają się być ok. Aurelki widziałam, ale jednak cena trochę dużą hak na buty w których dopiero tylko będą stawać i może zrobią parę krokow. Więc trochę mi szkoda. Tymbardziej, że Amelce też chce kupić takie profilaktycznie

A co dla staran to fakt. Teraz lepiej odpuścić. Masakra to co się teraz dzieje... mam nadzieję, że wszystko w miarę jakoś wrócić do normalności. I wam się uda.

Bardzo podobne do Danielek i nieco droższe chyba. Stawiam na Danielki. Jak będziesz dobierać buty i zamawiać przez internet to wymierz stopę w cm najlepiej odrysować. Jeśli stacjonarnie to znajdź sklep medyczny gdzie podejdą do tematu rzetelnie i bez marudzenia :)

@roki_1991 czyli Wiki jako pierwsza będzie obchodzić roczek, później Antos i Amelka ze Stasiem o ile dobrze pamiętam :) Wiki pewnie już biega w najlepsze :) coś już mówi powoli?

@Lu_cy jeszcze Twój Maksio roczniak niedługo jakoś w czerwcu dobrze kojarzę? :)

Bardzo podobne do Danielek i nieco droższe chyba. Stawiam na Danielki. Jak będziesz dobierać buty i zamawiać przez internet to wymierz stopę w cm najlepiej odrysować. Jeśli stacjonarnie to znajdź sklep medyczny gdzie podejdą do tematu rzetelnie i bez marudzenia :)

@roki_1991 czyli Wiki jako pierwsza będzie obchodzić roczek, później Antos i Amelka ze Stasiem o ile dobrze pamiętam :) Wiki pewnie już biega w najlepsze :) coś już mówi powoli?

Dokładnie :) najpierw Wiki, 6 dni później Antoś, a potem Amelka i Staś :) nie biega jeszcze, póki co tylko przy meblach w dalszym ciągu, za to na czworaka pędzi jak szalona, szczególnie jak widzi że ktoś cos je :p wtedy to rekord na setkę :p
Dwa dni temu pojawiła się w końcu pierwsza sylab, więc może jakoś to pójdzie:)

@Takaja123 w obecnej chwili to planuje zakup online. Nie chce dłużej czekać. Stasiu ciągle wstaje j koslawi ta stopę. A mam pytanie znasz się na tyle, że mogłabym wysłać foto tej stopki i zobaczysz czy taki bucik to ogarnie? (Mamy 3 fizjo i 1 mówi że nie trzeba nic samo się zrobi... 2gi że ortezy od razu...A 3ci że butki starcza ) na tą chwilę i tak chyba tylko buty plus ćwiczenia i masaże nam zostają w domu.

Tak, Maksio 18 czerwca [emoji846] ale ten czas leci
Zrobiłam test. Pojawił się cień na teście. Nie potrafię go złapać aparatem więc zdjęcia nie wstawię. Jestem w szoku.
Jesteśmy z Tobą [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry