nnat.
Fanka BB :)
@roki_1991 obecnie na nic niestety nie można być przygotowanym i nie wiadomo czy kupisz, czy ktoś Cię poza oddział wypuści, albo czy wniesie rzeczy na oddział...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.@młoda1994 nie wiem... Serio, nie wiem. O ile z wytycznych radziłabym zostać w domu i nie narażać siebie, tak z drugiej strony przydałoby się sprawdzić co się dzieje....
No właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.
Nie. Nie ma prywatnych lekarzy i takich labolatoriow gdzie idziesz z miejsca tak jak w Pl.A prywatnie nie można U was zrobić beta hcg?
Szkoda że tak długo zwlekałas z wizytą u ginekologa, sprawy tak się pokomplikowały teraz, że nie wiem co Ci doradzićNo właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.
U nas i tak jest problem z lekarzem od 3 tygodni. Jeden nie odbiera wogule drugi mam próbować w poniedziałek a trzeci powiedział mi że nie ma terminów i nie przyjmują nowych pacjentek mimo że powiedziałam jaka jest sytuacja.Szkoda że tak długo zwlekałas z wizytą u ginekologa, sprawy tak się pokomplikowały teraz, że nie wiem co Ci doradzić [emoji3525][emoji3525]
A nie macie teraz teleporad? Może w ten sposób mogłabyś uzyskać skierowanie? Koleżanka mieszka w Niemczech i opisuje właśnie, że teraz przeszli lekarze na teleporady.U nas i tak jest problem z lekarzem od 3 tygodni. Jeden nie odbiera wogule drugi mam próbować w poniedziałek a trzeci powiedział mi że nie ma terminów i nie przyjmują nowych pacjentek mimo że powiedziałam jaka jest sytuacja.