reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A nie macie teraz teleporad? Może w ten sposób mogłabyś uzyskać skierowanie? Koleżanka mieszka w Niemczech i opisuje właśnie, że teraz przeszli lekarze na teleporady.
W moim landzie czegoś takiego nie ma. Chciałam rozmawiać z gin przez telefon ale on powiedział że nie rozmawia z pacjentami przez telefon zwłaszcza nie z tymi których nie zna.

reklama
Do dzwoniłam się i powiedzieli mi że z powodu koronawirusa nie przyjmą. A jak powiedziałam że nie mam miesiączki od 4 tygodni i 2 testy negatywne to mi powiedziała że mam zrobić betę hcg i przyjść. Ale skąd mam wziąć skierowanie jak lekarz rodzinny nie chce mi go wypisać i zrobić tego badania? [emoji848][emoji848]

reklama
Do góry