reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤️ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤️

reklama
@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas [emoji3590] kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka [emoji3590]
Widziałam ich ostatnio dużo na mieście! Nam się marzy takie większe, ale póki co najpierw remont łazienki [emoji4]

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤️ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤️
Aha :) lusterko na tylna kanapę żeby patrzeć jest super :) ja mam zamontowane lusterko na zaglowku tylnej kanapy i w swoim lusterku widze wiki :)

Taka nasza kruszyna [emoji7] nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką [emoji4]
Zobacz załącznik 1083290
Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Po mamusi [emoji85][emoji173]
A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]
@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas [emoji3590] kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka [emoji3590]
Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]
Aha :) lusterko na tylna kanapę żeby patrzeć jest super :) ja mam zamontowane lusterko na zaglowku tylnej kanapy i w swoim lusterku widze wiki :)
Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)

Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)
Maksiu jest podobny do mnie [emoji38] jak się urodził to był jak ksero męża, teraz już jak ja[emoji3526][emoji3526]

@nnat. moja starsza to istny klon taty... KAŻDY kto ich widzi pierwszy raz, się zachwyca podobieństwem heh. Po mnie nie ma kompletnie NIC! Młodsza się urodziła w sumie nijaka, ale teraz wszyscy zgodnie powtarzają że robi się podobna do siostry... Czyli jednocześnie do męża [emoji1787]

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤
Ja za Was też mocno trzymam kciuki! I wierzę ze w końcu i Wam się uda! 😘

reklama
Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)
Moj leon zaraz po urodzeniu to czysty tatus był, ale bardzo sie zmienił przez ten miesiac i coraz czesciej przypomina mi mnie (i mojego brata [emoji23]) , oczka ma po mamusi [emoji4][emoji4]
Od dzis Leoś nie jest juz noworodkiem a niemowleciem [emoji173] ale tez czas ucieka.
20200216_195546.jpeg

Do góry