reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤️ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤️

reklama
@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas [emoji3590] kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka [emoji3590]
Widziałam ich ostatnio dużo na mieście! Nam się marzy takie większe, ale póki co najpierw remont łazienki [emoji4]

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤️ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤️
Aha :) lusterko na tylna kanapę żeby patrzeć jest super :) ja mam zamontowane lusterko na zaglowku tylnej kanapy i w swoim lusterku widze wiki :)

Taka nasza kruszyna [emoji7] nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką [emoji4]
Zobacz załącznik 1083290
Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Po mamusi [emoji85][emoji173]
A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]
@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas [emoji3590] kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka [emoji3590]
Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]
Aha :) lusterko na tylna kanapę żeby patrzeć jest super :) ja mam zamontowane lusterko na zaglowku tylnej kanapy i w swoim lusterku widze wiki :)
Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)

Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)
Maksiu jest podobny do mnie [emoji38] jak się urodził to był jak ksero męża, teraz już jak ja[emoji3526][emoji3526]

@nnat. moja starsza to istny klon taty... KAŻDY kto ich widzi pierwszy raz, się zachwyca podobieństwem heh. Po mnie nie ma kompletnie NIC! Młodsza się urodziła w sumie nijaka, ale teraz wszyscy zgodnie powtarzają że robi się podobna do siostry... Czyli jednocześnie do męża [emoji1787]

@roki_1991 chyba nic na temat auta nie pisałam ale zmieniliśmy już tak przyszłościowo na nowsze z isofixem nawet. Odkryłam też, że to auto na dodatkowe lusterko rozkładane gdzie jest wgląd na tylne siedzenia i można obserwować dzieciaki, a mamy Renault Koleos :) za kciuki dziękuję cały czas ❤ kwestia leży po męża stronie aż się zmotywuje na pójście do lekarza, a ciężko go namówić no i też usprawiedliwię, że ostatnio nie ma czasu przez te nasze maluchy. Powoli się robi spokojnie i wiercę dziurę w brzuchu i trochę używam małego "szantażu" mam nadzieję, że poskutkuje :D

@annkow111 piękna księżniczka ❤
Ja za Was też mocno trzymam kciuki! I wierzę ze w końcu i Wam się uda! 😘

reklama
Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)
Moj leon zaraz po urodzeniu to czysty tatus był, ale bardzo sie zmienił przez ten miesiac i coraz czesciej przypomina mi mnie (i mojego brata [emoji23]) , oczka ma po mamusi [emoji4][emoji4]
Od dzis Leoś nie jest juz noworodkiem a niemowleciem [emoji173] ale tez czas ucieka.
20200216_195546.jpeg

Do góry