MalyGosc
Fanka BB :)
Jesteście mi w stanie wyjaśnić czym się różnią te dwie serie swansona?
Zobacz załącznik 1074816
Zobacz załącznik 1074817
Pierwsza ma 2000 jednostek, druga 400
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteście mi w stanie wyjaśnić czym się różnią te dwie serie swansona?
Zobacz załącznik 1074816
Zobacz załącznik 1074817
W ciąży nie brałam tylko witaminy b6 i ashwagady. I ten sam zestaw, nie brałam żadnych kompleksów bo u mnie homocysteina nie do opanowania po kompleksie. Potem znalazłam takie tabsy ladeevit optima i je brałam. A reszta co brakowało to osobnoW trakcie starań i potem w ciąży też?
Jeśli ana2 masz ujemne to nie ma sensu robienia ana. Tak na prawdę a na mówi tylko czy coś się w organizmie dzieje j jeśli jest dodatnie to robię się dalej czyli ana2 i ana3. W druga stronę nie ma sensuDziewczyny po pytaniach @MalyGosc popatrzyłam na swoje badania i uświadomiłam sobie że zrobiłam ANA2 a zwykłe ANA nie powinnam powtórzyć?
Czy teraz będzie to miarodajne?
Zobacz załącznik 1074860
Zobacz załącznik 1074861
Dzięki. Widocznie robiąc badania podałam zwą nazwę.Jeśli ana2 masz ujemne to nie ma sensu robienia ana. Tak na prawdę a na mówi tylko czy coś się w organizmie dzieje j jeśli jest dodatnie to robię się dalej czyli ana2 i ana3. W druga stronę nie ma sensu
A może podałaś nazwę wg naszych rad? Bo np. wg mnie ANA1 w diagnostyce nie ma sensu ( jeśli samemu się płaci) i nie mam oporów o tym pisaćDzięki. Widocznie robiąc badania podałam zwą nazwę.
Nie ma znaczenia. Ja w aptece folian Swansona zamawiam i jest w innej szacie graficznej a w innej dostaje fizycznie do ręki.@MalyGosc
Nie to miałam na myśli. Zauważyłam że wszystkie witaminy swansona są w w tych dwóch wersjach i zastanawiam się która jest lepsza
Mój o prawidłowej budowie ma 4% a ruchliwość 43 %. Nie są jakieś cudowne ale lepsze niż były.
A który polecasz ten czy ten
Zobacz załącznik 1074763
Zobacz załącznik 1074765