Nasienie jest jak na jego możliwości w porządku (jest po nowotworze jądra, usunięciu i chemii profilaktycznej. Więc teraz pracuje tylko jedno) i tak ma wyniki o 40% lepsze niż zaraz przed usunięciem (oddawał nasienie jakby był bezpłodny)Zawsze warto brać jakieś witaminy. A robiliście badanie czy chcesz profilaktycznie podrasować?
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Mój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.Nasienie jest jak na jego możliwości w porządku (jest po nowotworze jądra, usunięciu i chemii profilaktycznej. Więc teraz pracuje tylko jedno) i tak ma wyniki o 40% lepsze niż zaraz przed usunięciem (oddawał nasienie jakby był bezpłodny)
szkala
Mój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.
Niezły skład ma supraman przy czym jest tam ubichinon a zdecydowanie lepszy (ale i dużo droższy jest ubichinol).
Mój o prawidłowej budowie ma 4% a ruchliwość 43 %. Nie są jakieś cudowne ale lepsze niż były.Mój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.
A który polecasz ten czy ten
Trochę drogi 120 zł na miesiąc. Mój na siebie jest skąpyNiezły skład ma supraman przy czym jest tam ubichinon a zdecydowanie lepszy (ale i dużo droższy jest ubichinol).
Lu_cy
Ten pierwszy lykalismy oboje [emoji846]Mój o prawidłowej budowie ma 4% a ruchliwość 43 %. Nie są jakieś cudowne ale lepsze niż były.
A który polecasz ten czy ten
Zobacz załącznik 1074763
Zobacz załącznik 1074765
DziękiTen pierwszy lykalismy oboje [emoji846]
A polecasz bardziej mace w proszku czy w tabletkach?Ten pierwszy lykalismy oboje [emoji846]
reklama
Wszystko swansowa czy polecasz innych producentówMój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.