reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zawsze warto brać jakieś witaminy. A robiliście badanie czy chcesz profilaktycznie podrasować?
Nasienie jest jak na jego możliwości w porządku (jest po nowotworze jądra, usunięciu i chemii profilaktycznej. Więc teraz pracuje tylko jedno) i tak ma wyniki o 40% lepsze niż zaraz przed usunięciem (oddawał nasienie jakby był bezpłodny)

reklama
Nasienie jest jak na jego możliwości w porządku (jest po nowotworze jądra, usunięciu i chemii profilaktycznej. Więc teraz pracuje tylko jedno) i tak ma wyniki o 40% lepsze niż zaraz przed usunięciem (oddawał nasienie jakby był bezpłodny)
Mój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.

Mój mąż bral fertilman+maca, ashwaganda, salfazin, koenzym q10 100mg i omega 3, ale wyniki miał kiepskie bo tylko 1% prawidłowych.
Mój o prawidłowej budowie ma 4% a ruchliwość 43 %. Nie są jakieś cudowne ale lepsze niż były.
A który polecasz ten czy ten
1580488336671.png

1580488416058.png

A dla kobiet coś polecisz. Ten cykl odpuściłam bo wyjeżdżamy ale w następnym chce juz wrócić i uzupełnić braki. a biorę tylko pregne i acard.

reklama
Do góry