reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Raczej na podstawie numer polisy się zgłasza. Ja przynajmniej tak to pamiętam. Wchodzi się na stronę PZU i wszystko krok po kroku się zgłasza przez formularz. Załączyć można skan pobytu w szpitalu i oni na tej podstawie wypłacaja ubezpieczenie. W sumie jak masz grupowa to zawsze można zadzwonić do PZU i zapytać o numer.Dziewczyny potrzebuje pomocy jak zgłosić w PZU pobyt w szpitalu. Ubezpieczenie mam grupowe ale nie znam nr polisy. I jak patrzę w Internecie te zgłoszenie to wymagaja nr polisy albo ja źle patrze.
nnat.
Wydaje mi się że konieczny nr polisy będzie. Przynajmniej u mnie w National nedelanden bez tego ani rusz..Dziewczyny potrzebuje pomocy jak zgłosić w PZU pobyt w szpitalu. Ubezpieczenie mam grupowe ale nie znam nr polisy. I jak patrzę w Internecie te zgłoszenie to wymagaja nr polisy albo ja źle patrze.
Jivka
Moderator
W pracy powinni wydać Tobie nr polisy. Ja piszę zawsze maila do hr i wysyłają mi numer.Dziewczyny potrzebuje pomocy jak zgłosić w PZU pobyt w szpitalu. Ubezpieczenie mam grupowe ale nie znam nr polisy. I jak patrzę w Internecie te zgłoszenie to wymagaja nr polisy albo ja źle patrze.
w_karolcia
Wydaje mi się że konieczny nr polisy będzie. Przynajmniej u mnie w National nedelanden bez tego ani rusz..
To będą jakieś 2 tyg do wizyty. Strasznie się boje bo 7yydz 4 dzień przestała się rozwijać ciąża, a tak by wypadało na wizytę...
nnat.
Strach w niczym Ci nie pomoże ani żadna wizyta wcześniej czy później. To niestety brutalna prawda... Ale jka minie Ci ten termin, to zobaczysz, odetchniesz z ulgą. ciesz się na razie serduszkiem i odpoczywaj. Stres też nie wpływa dobrze na maleństwo.To będą jakieś 2 tyg do wizyty. Strasznie się boje bo 7yydz 4 dzień przestała się rozwijać ciąża, a tak by wypadało na wizytę...
w_karolcia
Strach w niczym Ci nie pomoże ani żadna wizyta wcześniej czy później. To niestety brutalna prawda... Ale jka minie Ci ten termin, to zobaczysz, odetchniesz z ulgą. ciesz się na razie serduszkiem i odpoczywaj. Stres też nie wpływa dobrze na maleństwo.
Wiem.. a Ty kochana jak dałaś rafę? Ja już nie wiem co ze sobą zrobić. Choć przeczucie mam dobre.
Paula919191
Jaki słodziak ❤ nie mogę się napatrzeć
Lu_cy
Ja brałam od kadrowej nr polisy bo to ona u nas ogarnia pzu. Możesz ewentualnie jechać prosto do pzu i tam tylko dowód osobisty i wypis ze szpitala potrzebujeszDziewczyny potrzebuje pomocy jak zgłosić w PZU pobyt w szpitalu. Ubezpieczenie mam grupowe ale nie znam nr polisy. I jak patrzę w Internecie te zgłoszenie to wymagaja nr polisy albo ja źle patrze.
reklama
Dolvit
dziewczyny! w innym wpisie użalałam się nad beznadziejnością życia. Staramy się z mężem o pierwsze dzieciątko. W lipcu puste jajo - zabieg... W sweita 2 kreski potem pięknie,aż do wtorku (9tydz) gdzie się okazało,że dziecko jak na swój wiek idealnie rozwinięte ale serduszko nie bije... ;( Jutro mam zabieg. Moje pytanie... po jakim czasie od zabiegu starałyście się o dziecko? Ile Wam też to czasu zajęło zanim zaszłyście w kolejną ciążę? Czy po poronieniu robiłyście jakieś badania? Jak tak to jakie...?