reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ja już padam wczoraj.

@Charlotte21 spokojnie, na nie miałam mierzonego brzuszka ani razu, więc nawet nie wiem co i jak, ale wydaje mi się że to jest tak intensywny czas wzrostu maluszków że nie ma się co martwić do USG w 37 tc.

@enej, bardzo mi przykro że tak sama zostałaś z takimi ciezarami :(
Powiedz jak się czujesz, pomogły coś leki i odpoczynek??
Kiedy Mąż wraca? Przydałby Ci się wsparcie przede wszystkim. A tu strachy i lęki związane z ciąża, chore dziecko w domku... Tule Cię mocno [emoji3590]

reklama

@Charlotte21 spokojnie, na nie miałam mierzonego brzuszka ani razu, więc nawet nie wiem co i jak, ale wydaje mi się że to jest tak intensywny czas wzrostu maluszków że nie ma się co martwić do USG w 37 tc.

Kiedy Mąż wraca? Przydałby Ci się wsparcie przede wszystkim. A tu strachy i lęki związane z ciąża, chore dziecko w domku... Tule Cię mocno [emoji3590]

Jakim cudem mogłaś nie mieć mierzonego brzuszka jak na ej podstawie obliczaja wage dziecka? ;)

Mąż już wrócił.
W poniedziałek progesteron był 9,91 i beta 628
A wczoraj progesteron 7,7 i beta 2424..

Dziś znowu te bóle. Właśnie siedzę w poczekalni. Martwi mnie ten niski przyrost bety..

Mąż już wrócił.

Dziś znowu te bóle. Właśnie siedzę w poczekalni. Martwi mnie ten niski przyrost bety..
Aż myślę że beta okej :) A gin w sumie i tak nic Ci nie powie na tym etapie... może dac jedynie luteine i zobaczyć pęcherzyk. Daj znać po wizycie ;)

reklama
Jakim cudem mogłaś nie mieć mierzonego brzuszka jak na ej podstawie obliczaja wage dziecka? ;)
Nie miałam obliczanej wagi Małej ;)
Niestety sprzęt mojego profesora pozostawia wiele do życzenia.. Ostatnio skarżył sie, że prosi i doprosic się o nowy sprzęt nie może :(
Mąż już wrócił.

Beta też uważam, że jest ok.
Daj znać co i jak :*

Do góry