reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziak z Maksia [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzieci się pięknie wychowują z kotami [emoji4] To norweski?
U nas na razie na odległość jeszcze [emoji4]Zobacz załącznik 1061608
Maine coon
Jeszcze masz tego wielkiego bydlaka [emoji16][emoji16] moja koleżanka rodzi za 2 tyg i też ma maincoona i tak się obawia troche co to bedzie czy nie wskoczy nagle do łóżeczka itp A on już troszkę waży [emoji51]
Też się bałam, mój wazy 7.5kg. Póki co miki jest bardzo ostrożny jeśli chodzi o małego. Nigdy nie zachował się agresywnie, śpią razem w łóżeczku czasem. Mój nie ma takich odruchów żeby wchodzić albo skakać na człowieka

reklama
Maine coonTeż się bałam, mój wazy 7.5kg. Póki co miki jest bardzo ostrożny jeśli chodzi o małego. Nigdy nie zachował się agresywnie, śpią razem w łóżeczku czasem. Mój nie ma takich odruchów żeby wchodzić albo skakać na człowieka
Jej waży 9 kg ! Tak naprawdę czy to kot czy to pies no trzeba poprostu uważać [emoji4]

Jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe (nie wiem czy dobrze to napisałam;p) , kształt prawidłowy , następna wizyta 9.01 i już powinno być serduszko wtedy bo narazie za wcześnie . Narazie wszystko wygląda ok ale wiecie nie nakręcam się bo nie chce się później rozczarować :) leki biorę, w pracy się oszczędzam, nic więcej zrobić nie mogę ale jestem dziwnie spokojna jak na ciążę. Jeśli będzie biło serce to od 9 idę na L4.

Jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe (nie wiem czy dobrze to napisałam;p) , kształt prawidłowy , następna wizyta 9.01 i już powinno być serduszko wtedy bo narazie za wcześnie . Narazie wszystko wygląda ok ale wiecie nie nakręcam się bo nie chce się później rozczarować :) leki biorę, w pracy się oszczędzam, nic więcej zrobić nie mogę ale jestem dziwnie spokojna jak na ciążę. Jeśli będzie biło serce to od 9 idę na L4.
Cześć. Super że wszystko jest ok, u mnie dziś z moich obliczeń jest 5 tydzień w poniedziałek będę starała dostać się do jakiegoś gin chodź u nas w mieście to nawet prywatnie ciężko jest się szybko dostać a troszkę się martwię wcale nie czuje się jakbym była w ciąży i troszkę mnie to martwi.

@Paula919191 trzymam kciuki. Musi być dobrze :* sama pamietam tam czas oczekiwania na serduszko. Koniecznie jak masz okazję to idź na L4. Ja tylko w tej ciąży szybko poszłam. Okazało się że więcej leżę no z jestem aktywna więc przydało się być na L4.

@Wiola.. cieszę się! Może jednak się w poniedziałek uda ;) Teraz jest ciężki czas. ;) nie martw się na zapas. Ja miałam kilka okresów w trakcie obecnej ciąży że nic nie czułam i w ogóle nie czulam się w ciąży. Martwilo mnie to tak samo jak Ciebie. Ale mając teraz ciągle jakieś krwawienia, zapalenia pęcherza i bóle brzucha to już czasem wolałabym się czuć dobrze i jak nie w ciąży. Wtedy strach jest mniejszy. ;) wiem że łatwo się mówi. Ale zostało tylko czekać;*

Ja cały czas rozkminiam moje skąpe miesiaczki i teraz wyczytałam, ze jak po lyzeczkowaniu dochodzi do zrostów, to później są skąpe miesiaczki. Czy któraś z was miała zrosty? Jeśli tak, to one występują od razu? Bo ja miałam zabieg w marcu, potem w kwietniu po pierwszej miesiączce zaszłam w kolejna ciąże. Skąpe miesiaczki zaczęły się pojawiać w sumie jakieś 3-4 miesiące po lyzeczkowaniu

reklama
Cześć. Super że wszystko jest ok, u mnie dziś z moich obliczeń jest 5 tydzień w poniedziałek będę starała dostać się do jakiegoś gin chodź u nas w mieście to nawet prywatnie ciężko jest się szybko dostać a troszkę się martwię wcale nie czuje się jakbym była w ciąży i troszkę mnie to martwi.
Ja też się nie czuje, miałam tylko dwa dni takie kiepskie że mdłości,wymioty a poza tym super się czuje. No i piersi mnie bolą wieczorami. Poza tym nic. Dla mnie objawy ciążowe nie są żadnym wyznacznikiem bo w pierwszej czułam się tragicznie, w drugiej świetnie a obydwie poroniłam więc sama widzisz...
@Charlotte21 ja już w pracy ostatnio mocno zluzowałam no i też mało pracuje bo mało godzin zostało mi na koniec kwartału. Ale L4 zaraz i tak chce wziąć bo jednak na dłuższą metę nie mam warunków do pracy u siebie. A jak z tym twoim bólem brzucha ?? Dalej tak boli ?pojechałaś na IP?

Do góry