reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gratulacje:-) dużo zdrówka
Cześć dziewczyny. Pisze po czasie. Ostatni raz byłam aktywna w kwietniu ale musiałam na czas ciąży zniknać. Było to dla mnie trudne 9 miesięcy pelne stresu czy tym razem bedzie dobrze a aktywność na forum nie pomagało a wręcz było mi jeszcze gorzej... I dzisiaj pisze Wam ze sie udało i mam śliczna córeczkę ktora jest moim całym światem! Dziewczyny nigdy nie poddawajcie się a na pewno i Wam sie uda. Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
Jako że nie lubię żyć nadzieją...
umówiłam się do gina żeby omówić stymulacje owulacji.
bo nie sądzę że cud się powtorzy i lewy jajnik sam z siebie ruszy do pracy...
(prawy działa ale prawy jajowod niestety niedrożny)
Tylko ciekawa jestem bo mimo że te leki w laktacyjnym leksykonie maja niskie ryzko to gin chyba jest przeciwny stymulacji podczas kp (jego wypowiedzi na forum nasz bocian
) Ja sama mam wątpliwości...

póki co zwiększyłam dawkę inozytolu
i od jutra nac.
mam clo w domu z poprzedniej stymulacji i mnie korci a jednocześnie wiem że to nie rozsądne...

Hej, pije od kilkunastu dni ten Miositogyn i wydaje mi się, ze mam więcej śluzu. Czy którejś z Was udało się zajść w ciąże dzięki niemu?

w cyklu z Miostygyn zaszłam w ciążę.
ale był też nac.
nie przypisuje jednak mu całego sukcesu
teraz po poronieniu znów ten sam zestaw drugi cykl i nic...

śluzu może być więcej za sprawą wit b6 w tym preparacie.

traktuj go jako wspomaganie a nie magiczny sposób na ciąże
Hej, pije od kilkunastu dni ten Miositogyn i wydaje mi się, ze mam więcej śluzu. Czy którejś z Was udało się zajść w ciąże dzięki niemu?

w cyklu z Miostygyn zaszłam w ciążę.
ale był też nac.
nie przypisuje jednak mu całego sukcesu
teraz po poronieniu znów ten sam zestaw drugi cykl i nic...

śluzu może być więcej za sprawą wit b6 w tym preparacie.

traktuj go jako wspomaganie a nie magiczny sposób na ciąże
Dzięki :) a czym jest nac?

Dziewczyny ! Czy bóle podobne do miesiaczkowych są normalne w 21 tc ? Cała noc mnie meczyly takie bóle. Gdy tylko wzięłam spiruline to usnelam. Albo magnez. Nie wiem czy panikowac i jechać na IP. Tydzień temu byłam na polowkowych i wszystko było ok.
Ehhh. Ciaza idzie wykończyć psychicznie.
Malutka rusza się coraz mocniej. Rano potrafi mnie obudzić. ;) bolał mnie tez trochę krzyż. Nogi mi dretwieja. Czy wchodzę w inny etap ciazy i tak będzie? Ostatnio byłam na IP z bólami brzucha. Wszystko było ok. Mówili że muszę wyluzowac trochę i już.
Jeden lekarz mówi że jak bóle jak miesiaczkowe to macica się rozciąga. A na IP jedna lekarka mówiła że takie są bardziej niepokojące no z skurcze. Ehhh
Do dr Bodzka nie mam numeru telefonu A nie mam sumienia pisać miesiąc przed porodem do dr Janosz.
Jakieś rady?

Dziewczyny ! Czy bóle podobne do miesiaczkowych są normalne w 21 tc ? Cała noc mnie meczyly takie bóle. Gdy tylko wzięłam spiruline to usnelam. Albo magnez. Nie wiem czy panikowac i jechać na IP. Tydzień temu byłam na polowkowych i wszystko było ok.
Malutka rusza się coraz mocniej. Rano potrafi mnie obudzić. ;) bolał mnie tez trochę krzyż. Nogi mi dretwieja. Czy wchodzę w inny etap ciazy i tak będzie? Ostatnio byłam na IP z bólami brzucha. Wszystko było ok. Mówili że muszę wyluzowac trochę i już.
Jeden lekarz mówi że jak bóle jak miesiaczkowe to macica się rozciąga. A na IP jedna lekarka mówiła że takie są bardziej niepokojące no z skurcze. Ehhh
Do dr Bodzka nie mam numeru telefonu A nie mam sumienia pisać miesiąc przed porodem do dr Janosz.
Jakieś rady?
Jak dużo bierzesz magnezu? I czy odstawiłaś już progesteron? Też miałam takie bóle po odstawieniu proga. Byłam z tym u lekarza, brałam w tym czasie 4x100mg magnezu magne b6 forte i zdarzało mi się brać no spe. Pamiętam że też bardzo się bałam i ciagle sprawdzałam detektorem czy z Maksem wszystko ok.

Jakieś rady?
Ja miałam tak ale wcześniej sporo niż ty, ale wiem ze koleżanki z lutowek miały takie bóle i wszystko u każdej dobrze. Brały więcej magnezu plus jakas nospa do tego i leżeć trzeba, oszczędzaj się jak masz tylko możliwość [emoji4]

Jak dużo bierzesz magnezu? I czy odstawiłaś już progesteron? Też miałam takie bóle po odstawieniu proga. Byłam z tym u lekarza, brałam w tym czasie 4x100mg magnezu magne b6 forte i zdarzało mi się brać no spe. Pamiętam że też bardzo się bałam i ciagle sprawdzałam detektorem czy z Maksem wszystko ok.
A co tam u Maksia ??? [emoji7] napewno był grzeczny i był i niego Mikołaj co [emoji4][emoji173]
Ja dziś zaczynam 35 tydzień! Oj leci leci kurcze chyba zacznę pakować torbę!

reklama
A co tam u Maksia ??? [emoji7] napewno był grzeczny i był i niego Mikołaj co [emoji4][emoji173]
Ja dziś zaczynam 35 tydzień! Oj leci leci kurcze chyba zacznę pakować torbę!
Maksiu rośnie jak na drożdżach, zaczyna pełzać po calym mieszkaniu. Już nie można go zostawić ani na chwilę bo zaraz gdzieś podróżuje. Maltretuje kota [emoji86]
20191222_093915.jpeg
20191219_191556.jpeg

Do góry