G
Hej ja też tak bardzo tego chciałam ale pierwsza miesiączka po poronieniu to sygnał dla Ciebie że organizm działa prawidłowo, więc lepiej poczekaj moja pierwsza po poronieniu była bardzo obfita i po niej zaczęliśmy starania ale byłam pewna że po tym stresie i tak się nie uda ale bardzo się zdziwiłam kiedy zobaczyłam dwie kreski powiem Ci coś jeszcze... nigdy tak się nie stresowałam jak w tej ciąży... bo to dość szybko po poronieniu i emocje nie do końca opadły... wciąż żyję poronieniem i nie potrafiłam do końca cieszyc się z tej bo boję się że tak samo się skończy. Fizycznie byłam gotowa ale psychicznie nie.. powinnam poczekać dłużej aby trochę ochłonąć teraz juz zaczynam się uspokajać i wmawiać sobie że tym razem się uda poroniłam we wrześniu, jutro zaczynam 12-sty tydzień trzymam kciukiCześć ! Jestem nowa. Byłam w ciąży poprzez stymulację clo. W 8 tyg dowiedziałam się ze muszę iść do szpitala na poronienie ponieważ mam pusty pęcherzyk ciążowy i nie widać zarodka. Dostałam tabletki poronne a później miałam delikatny zabieg łyżeczkowania. Po 2 tyg na usg kontrolnym wszystko było ok. Bolą mnie jajniki śluz mi się zmienia i mam wyżej szyjkę. Lekarz kazał mi czekać 2 cykle przy staraniu o następna ciąże. Ale chcielibyśmy już po 1 cyklu się starać. Co myślicie ? Jakie macie swoje odczucia ? Dodam ze nic mnie nie boli, współżycie tez nas nie boli.