reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@enej na drugim wątku są dziewczyny z Wrocka, zapytam tam i dam ci znać. Wiem że mają fajnego lekarza ;) tylko daj mi chwilę
Dziękuję;) jesteście nieocenione;)
Ciężej mi bo mąż nierozumie i mówi że przecież będziemy mieć dzieci jeszcze a nikt nie wie. Nawet pogadać nie ma z kim. A lekarz.. a o lekarzu to szkodzą gadać

reklama
Jestem dzisiaj już po wizycie. Usg mi nie zrobił bo miałam 14 listopada robione. Dostałam wyniki testu sanco fasolka jest zdrowa to najważniejsze a będę miala dziewczynkę. Kolejne wizytę mam 19 ggrudnia i wtedy zobaczę moja dziewczynkę. Trochę długo ale muszę wytrzymać. Za to lekarz powiedział zero cukru pod każdą postacią i mam przejść na dietę może abym nie dostała cukrzycy ale nic o tym nie wspomniał. Bo miałem glizkoze robiona 9w1d i wynosiła 97. Ja jedynie cukruje herbatę słodkich rzeczy mało co jadam.
Cukier jest wszędzie. Nie tylko biały cukier jest cukrem.
Bardzo dużo cukru jest dodawanego do produktów gotowych- jogurty, wędliny, pieczywo i cała inna masa. Ponadto owoce to sam cukier. Precyzowałaś czy chodzi ogólne o cukry proste, czy cukier w postaci kryształków?? To jest dosyć istotne ;(

Hej. Ja właśnie wyszłam od mojego gina. Mam w lewym jajniku 1 pęcherzyk, a w prawym 2. Czy to znaczy, ze gdyby się udało z prawego to byłyby bliźnięta? Ja jestem zielona xD mówiłam o mojej słabszej miesiączce i twierdzi, ze mogę mieć znów zaburzenia tarczycy - jutro idę sprawdzić tsh. Endometrium mam na 8-9 dc, a dziś u mnie 11 dc, wiec to chyba nie wyglada dobrze :( lekarz stwierdził, ze mam bałagan w organizmie. Trochę mam dola. Czy może któraś z Was miała podobna sytuacje z endometrium i się udało?

@mohaaa ja miałam problem z endometrum stąd wydłużony cykl i mi pomógł Miositogyn GT i od tamtej pory wszystko wróciło do normy po 1 cyklu stosowania. Na cienie edometrium polecają czerwone wino, migdały. :)

@Oczekujaca123 trzymam kciuki żeby z Kabanoskami było wszystko w porządku :)

@nnat. książę miewa się wspaniale, rośnie jak na drożdżach, jest oczkiem w głowie całej rodziny.

@Takaja123 z chęcią pokaże mojego przystojniak :)
IMG_20191126_122748.jpg
IMG_20191026_075152.jpg
IMG_20191110_135942.jpg

Załączniki

• IMG_20191126_122748.jpg
    IMG_20191126_122748.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 60
@mohaaa ja miałam problem z endometrum stąd wydłużony cykl i mi pomógł Miositogyn GT i od tamtej pory wszystko wróciło do normy po 1 cyklu stosowania. Na cienie edometrium polecają czerwone wino, migdały. :)
Dziękuje :* czerwone wino to mi się podoba :D kurczę tylko ja mam normalny cykl - 28 dni jak zawsze, wiec to mega dziwne. Jak długo brałaś te tabletki i kiedy zaczęłaś? Miałaś dużo słabsze endo?

reklama
Do góry