reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@enej na drugim wątku są dziewczyny z Wrocka, zapytam tam i dam ci znać. Wiem że mają fajnego lekarza ;) tylko daj mi chwilę
Dziękuję;) jesteście nieocenione;)
Ciężej mi bo mąż nierozumie i mówi że przecież będziemy mieć dzieci jeszcze a nikt nie wie. Nawet pogadać nie ma z kim. A lekarz.. a o lekarzu to szkodzą gadać

reklama
Jestem dzisiaj już po wizycie. Usg mi nie zrobił bo miałam 14 listopada robione. Dostałam wyniki testu sanco fasolka jest zdrowa to najważniejsze a będę miala dziewczynkę. Kolejne wizytę mam 19 ggrudnia i wtedy zobaczę moja dziewczynkę. Trochę długo ale muszę wytrzymać. Za to lekarz powiedział zero cukru pod każdą postacią i mam przejść na dietę może abym nie dostała cukrzycy ale nic o tym nie wspomniał. Bo miałem glizkoze robiona 9w1d i wynosiła 97. Ja jedynie cukruje herbatę słodkich rzeczy mało co jadam.
Cukier jest wszędzie. Nie tylko biały cukier jest cukrem.
Bardzo dużo cukru jest dodawanego do produktów gotowych- jogurty, wędliny, pieczywo i cała inna masa. Ponadto owoce to sam cukier. Precyzowałaś czy chodzi ogólne o cukry proste, czy cukier w postaci kryształków?? To jest dosyć istotne ;(

Hej. Ja właśnie wyszłam od mojego gina. Mam w lewym jajniku 1 pęcherzyk, a w prawym 2. Czy to znaczy, ze gdyby się udało z prawego to byłyby bliźnięta? Ja jestem zielona xD mówiłam o mojej słabszej miesiączce i twierdzi, ze mogę mieć znów zaburzenia tarczycy - jutro idę sprawdzić tsh. Endometrium mam na 8-9 dc, a dziś u mnie 11 dc, wiec to chyba nie wyglada dobrze :( lekarz stwierdził, ze mam bałagan w organizmie. Trochę mam dola. Czy może któraś z Was miała podobna sytuacje z endometrium i się udało?

@mohaaa ja miałam problem z endometrum stąd wydłużony cykl i mi pomógł Miositogyn GT i od tamtej pory wszystko wróciło do normy po 1 cyklu stosowania. Na cienie edometrium polecają czerwone wino, migdały. :)

@Oczekujaca123 trzymam kciuki żeby z Kabanoskami było wszystko w porządku :)

@nnat. książę miewa się wspaniale, rośnie jak na drożdżach, jest oczkiem w głowie całej rodziny.

@Takaja123 z chęcią pokaże mojego przystojniak :)
IMG_20191126_122748.jpg
IMG_20191026_075152.jpg
IMG_20191110_135942.jpg

Załączniki

• IMG_20191126_122748.jpg
    IMG_20191126_122748.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 63
@mohaaa ja miałam problem z endometrum stąd wydłużony cykl i mi pomógł Miositogyn GT i od tamtej pory wszystko wróciło do normy po 1 cyklu stosowania. Na cienie edometrium polecają czerwone wino, migdały. :)
Dziękuje :* czerwone wino to mi się podoba :D kurczę tylko ja mam normalny cykl - 28 dni jak zawsze, wiec to mega dziwne. Jak długo brałaś te tabletki i kiedy zaczęłaś? Miałaś dużo słabsze endo?

reklama
Do góry