coco07
Fanka BB :)
Gratulacje śliczna Kruszynka [emoji8][emoji8]Można korzystać. W każdej sali jest wanna . Ale do porodu jest jedna, dlatego jak przyjedziesz na porodówkę to od razu mówisz że chcesz rodzić w wodzie. Nic się nie płaci, możesz opłacić prywatną opiekę położnej jeśli masz życzenie. Ja z tego korzystałam, jak masz jakieś pytania to śmiało [emoji846] ale z opieki poporodowej jestem bardzo zadowolona, wspaniałe położne i położne noworodkowe, doradca laktacyjny na miejscu. Wspaniała opieka
A ile płaciłas za położna? Ja słyszałam ze na Raciborskiej (albo nie tylko tam[emoji848]) 600 zł ... Mąż chciał żebym sobie wybrała ta położna (chyba chce mi ja „kupić” żeby miec spokojna głowę bo on nadal twierdzi ze nie da rady być ze mna przy samym porodzie) ale ja chyba nie czuje takiej potrzeby. Jakaś położna na pewno przy mnie będzie ... a nie mam tej jednej „upatrzonej”..[emoji848]
A ważyła 3870 kawał baby ha ha
Poród zobaczysz sama Zuzka ważyła 3870 i ma 59 cm, na szczęście trwało to hm skurcze 40 minut ,a poród pół godziny
No kawał dziewczynki! [emoji7][emoji7][emoji7] to twój pierwszy poród? Bo nie kojarzę czy masz już dziecko, czy nie ...