reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gratuluje !!!
Moja teściowa i lekarz tez to mówią jak raz się udało to znowu tez się uda ale już tyle czasu minęło że sama nie wiem co myśleć. Wiem że dużo osób stara się kilka lat i dalej nic ale sama to przeżywam bardzo
A powiedz miałaś zabieg ? Czy samoistne? Cykl masz regularne ??

reklama
Ooo nad tym szpitalem tez się zastanawiam w końcu ... I dr Staniczek tam jest [emoji6] a z tej wanny można korzystać kiedy się chce? Trzeba ja wcześniej „rezerwować”? Płaci się coś za nią?

Kochana GRATULACJE!!! Śliczna dziewczynka! [emoji5][emoji7][emoji173]️ ile ważyła? Wszystko przebiegło po twojej myśli? Cieszcie się sobą [emoji8][emoji173]️ i dużo dużo zdrówka dla Was![emoji5]
A ważyła 3870 kawał baby ha ha

@Takaja123 właśnie spojrzałam na wyniki V-leiden mam prawidłowy. Tylko uszkodzony VR2, MTHR i PAi. Zobaczymy co lekarz powie. Zna moje wyniki.
Obawiam się wizyty i tego że tam nic się nie rozwija. Ale też myśle pozytywnie. Męczą mnie mdłości więc to daje mi nadzieje :)
Jeszcze kilka dni i będę wiedziała na czym stoje.

@Rumuneska gratuluję i życzę 9 nudnych miesięcych do mojej wizyty jeszcze 5 dni :)

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczyny , miałam dzisiaj inseminacje i teraz dwa tygodnie czekania zeby zrobić bhcg . Owulacja z lewej strony , wczoraj zrobiłam zastrzyk ovitrelle i będziemy jeszcze działać przez pare dni.

Wracając do jakosci nasienia to sauna ma ogromnie negatywny wpływ . Mój mąż to z sauny korzystał raz na tydzień po 2 godziny . Nasienie nie nadawało się do niczego . Ruchliwośc minimalna , morfologia tragedia . Wystarczyło 3 miesiące nie korzystania z sauny , chłodzenie jajek [emoji23] , suple i parametry skoczyły do góry bardzo ładnie . Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie

Witam się dziewczyny , miałam dzisiaj inseminacje i teraz dwa tygodnie czekania zeby zrobić bhcg . Owulacja z lewej strony , wczoraj zrobiłam zastrzyk ovitrelle i będziemy jeszcze działać przez pare dni.

Wracając do jakosci nasienia to sauna ma ogromnie negatywny wpływ . Mój mąż to z sauny korzystał raz na tydzień po 2 godziny . Nasienie nie nadawało się do niczego . Ruchliwośc minimalna , morfologia tragedia . Wystarczyło 3 miesiące nie korzystania z sauny , chłodzenie jajek [emoji23] , suple i parametry skoczyły do góry bardzo ładnie . Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie
Wiesz, jeśli chodzi o saunę (a mój prowadzi super zdrowy tryb życia i do tego bardzo dużo jeździ na szosie i kolarce....), to problem jest taki, że jemu wychodzi tylko 2% prawidłowych plemników, ale pozostałe parametry ma tak dobre - ruchliwość, ilość, gęstość, że lekarz mu powiedział, że to jest super wynik i dużo lepszy niż u innych 4%. Dlatego jemu ciężko jest przyjąć to niechodzenie na saunę.... Jak zaszłam w ciążę znowu zaczął chodzić, no i teraz przerwa jest mała, a nowe starania przed nami...

reklama
Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie
A ile się po tym pustym jaju ponownie staraliście, że zdecydowaliście się na inseminację? Nam lekarką powiedziała, żeby po poronieniu jeszcze teraz spróbować naturalnie przez chwilę (nie wiem ile to jest), a jak się nie uda to też inseminacja.

Do góry