reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki to moja mała wielka dziwczynka
Gratulacje śliczna Kruszynka [emoji8][emoji8]
Ooo nad tym szpitalem tez się zastanawiam w końcu ... I dr Staniczek tam jest [emoji6] a z tej wanny można korzystać kiedy się chce? Trzeba ja wcześniej „rezerwować”? Płaci się coś za nią?

Kochana GRATULACJE!!! Śliczna dziewczynka! [emoji5][emoji7][emoji173]️ ile ważyła? Wszystko przebiegło po twojej myśli? Cieszcie się sobą [emoji8][emoji173]️ i dużo dużo zdrówka dla Was![emoji5]
Można korzystać. W każdej sali jest wanna . Ale do porodu jest jedna, dlatego jak przyjedziesz na porodówkę to od razu mówisz że chcesz rodzić w wodzie. Nic się nie płaci, możesz opłacić prywatną opiekę położnej jeśli masz życzenie. Ja z tego korzystałam, jak masz jakieś pytania to śmiało [emoji846] ale z opieki poporodowej jestem bardzo zadowolona, wspaniałe położne i położne noworodkowe, doradca laktacyjny na miejscu. Wspaniała opieka

reklama
Nie myśl że to Twoja wina, uda się skoro już raz się udało, ja 2 razy poronilam w ciągu 2 lat A teraz zobacz , właśnie w szpitalu jesteśmy, w poniedziałek urodziłam
Gratuluje !!!
Moja teściowa i lekarz tez to mówią jak raz się udało to znowu tez się uda ale już tyle czasu minęło że sama nie wiem co myśleć. Wiem że dużo osób stara się kilka lat i dalej nic ale sama to przeżywam bardzo

Melduję sie po wizycie:)
Jest bijace serduszko!! [emoji7] z om 7+3, z usg 7+1 ale lekarka powiedziala ze nie jest to absolutnie powod do obaw i nadrobi :) :) jestesmy taaaaacy szczesliwi [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

@Fado123 moje gratulacje!!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji484]
Cudowne wieści [emoji3590] Spokojnych 9 miesięcy [emoji7]

@Fado123 kochana moje gratulacje, mała piękność ❤️❤️❤️ jak poród? Ile waży maleństwo i jak ma na imię? :) życzę Wam dużo zdrówka ❤️❤️❤️

@Lusia02 kochana nie martw się tym. Postaraj się wrzucić na luz bo głową też robi swoje niestety. Mi gin podpowiadal, że najlepiej uprawiać seks co drugi dzień przy staraniach to wtedy są większe szanse. Głowa do góry i trzymam kciuki ❤️

@Fado123 kochana moje gratulacje, mała piękność ❤❤❤ jak poród? Ile waży maleństwo i jak ma na imię? :) życzę Wam dużo zdrówka ❤❤❤

@Lusia02 kochana nie martw się tym. Postaraj się wrzucić na luz bo głową też robi swoje niestety. Mi gin podpowiadal, że najlepiej uprawiać seks co drugi dzień przy staraniach to wtedy są większe szanse. Głowa do góry i trzymam kciuki ❤
Tak właśnie robimy może to teraz a może jeszcze nie każdej życzę powodzenia

reklama
Dziękuję [emoji173]
No więc byłam u lekarza, zrobił usg, już się zaczyna powoli wszystko odklejac. Powinnam się do tygodnia sama oczyścić.
Jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę miesiączki mam się zgłosić po tabletki.

Na prawdę utrata tej ciazy nie załamala mnie. Zaplakałam owszem, ale później jak rozmawiałam z Tym w którego wierzę to dziękowałam za każda minutę tej Ciazy. Że było MI dane poczuć to wszystko. Niesamowite uczucie. Utrata mojego cudu wręcz przeciwnie dala mi potężną nadzieję na to ze będę mama [emoji173] trzeba wierzyc i walczyc drogie Panie.

Ja myślę, ze tego szpitala nie ma się, co bać. Mnie lekarka mówiła by czekać, ale zapisać się już na przyjęcie, bo to potrwa kilka dni. A tam przyjęli mnie od ręki. Byłam dość zdezorientowana. Tabletki nie mnie nie działały w ogóle poza lekkim plemieniem. Zrobili mi zabieg i przynajmniej mam spokój. To czekanie byłoby wykańczające.

Czytałam Twoją historię. Jest wzruszająca. Ja tez się cieszę z tych moich 9 tygodni ciąży. Były cudowne. No i wiem, ze jestem płodna. I Ty tez płodna jesteś !!!

Do góry