Mohaa jesli cie martwia skape miesiaczki to powiem ci ze byc moze nie ma wogole powoduDziewczyny pomóżcie ostatnie poronienie: samoistne w domu 01.06. Pierwsza miesiączka po 25 dniach. Kolejne 3 miesiączki bardzo słabe, skąpe, po 30 dniach. Cykle zawsze miałam 28 dniowe, bez jakichkolwiek problemów. Zawsze 5-6 dni, drugi dzień hardkorowy. Nie wiem czy miałam owu teraz, byłam u gina 20dc, ale on w sumie powiedział tylko, ze trzeba doprowadzić cykl do porządku. W tym miesiącu zaobserwowałam przezroczysty, ciągnący się śluz, wiec z góry założyłam, ze owu była. Powiedziałam o tym ginowi, a on, ze to nie musi oznaczać, ze owu była :/ od 2 miesięcy biore dostinex na obniżenie prolaktyny. Pomaga, bo prolaktyna fajnie spadła. Od tygodnia biore tabletki dla kobiet, które maja raka piersi, bo posiadają w składzie letrozol, który ma pomoc przy owulacji. Boje się, ze to siedzi w mojej głowie, ale ta pierwsza słaba miesiączka tak mnie zmartwiła, ze ciagle się na tym skupiam. Co myślicie? Chcielibyśmy w tym, bądź w najbliższym cyklu się starać, jeśli wyniki nasienia się poprawia, bo ja mam wszystkie wyniki Ok
moje endo jest bardzo szerokie bo w okolicach owu ma 15 mm a ja mam skape miesiaczki i krotkie 3 dni maks potem tylko jakies delikatne plamienie. a macica mi sie zluszcza bardzo dobrze i lekarze lacznie z dr P nie widza powodow zeby sie tym niepokoic
jak jestes gotowa i malza wyniki sie poprawily to ja bym probowala