Lu_cy
Fanka BB :)
Możesz wziąć, to przeciwciała więc leki na to nie wpływająJutro mam zrobić badanie p.c kardiolipinowe. Czy mam brać rano acard przed badaniem czy wziąść go po badaniu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz wziąć, to przeciwciała więc leki na to nie wpływająJutro mam zrobić badanie p.c kardiolipinowe. Czy mam brać rano acard przed badaniem czy wziąść go po badaniu ?
A jedzenie? bo już zjadłam śniadanie bo na pusty żołądek nie bardzo mi iść.Możesz wziąć, to przeciwciała więc leki na to nie wpływają
Ja jestemJest tu ktoś poza mną z Wrocławia? [emoji846]
A jedzenie? bo już zjadłam śniadanie bo na pusty żołądek nie bardzo mi iść.
Niestety nie jest tak łatwo jak w bliskiej rodzinie jest ktoś w ciąży, u mnie bratowa. I wyjdę może na świnię, ale w obecnej sytuacji cieszę się, że nie widujemy się często. Ona ma termin na początek listopada, ja miałam koniec stycznia...Byłam właśnie u lekarza. Jest ok. Endo na 9mm ale mówi że nie trzeba nic lyzeczkowac. Mam zrobić jutro betę i jak spadła to mogę wrócić do współżycia.
Ale powiem wam że jak siostra po mnie wyszła szczesliwa z usg w ręce to się poryczalam... Kurcze myślałam że nie będzie tak ciężko...
Ojej, ale zbieg okoliczności. Tak jak Tobie, podejrzewam, że siostrze też nie jest łatwo. Musimy jakoś się pozbierać i przez to przejśćJa z siostrą dowiedziałysmy się o ciąży w ten sam dzień..
Byłam właśnie u lekarza. Jest ok. Endo na 9mm ale mówi że nie trzeba nic lyzeczkowac. Mam zrobić jutro betę i jak spadła to mogę wrócić do współżycia.
Ale powiem wam że jak siostra po mnie wyszła szczesliwa z usg w ręce to się poryczalam... Kurcze myślałam że nie będzie tak ciężko...
Ja właśnie czekam na wizytę kontrolną. 8 tc. Dwie straty w tym roku za mną. Wiem co czujesz. Ale wątpię aby strach był mniejszy. "Im dalej w las tym ciemniej ". Ja strasznie się boję. I nie mam.nadzieji abym bała się mniej życzę dużo siły.Dziewczyny w sobotę mam wizytę kontrolną i 1 badania prenatalne... Strasznie się boję. I sama nie wiem czego bardziej... Czy, że znowu usłyszę te najgorsze. Staram się myśleć pozytywnie... Ale strach jest silniejszy... Czy tak już będzie do końca... Tak bardzo chciałabym się w pełni cieszyć ta ciąża... Ale nie potrafie