reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja mam pytanie z innej beczki xD co kupić przyjaciółce z okazji narodzin dziecka?
W bianca casa są ekstra bransoletki z serii nomination. Personalizujesz bransoletke wg uznania lub ta osoba której podarujesz może sobie sama personalizowac.
Mężowi kupiłam na imieniny i jak dowiedziałam się że jestesmy w ciąży dałam mu taki ładny element z nieskończoności z napisem "Dad" [emoji7]

reklama
@mohaaa To bardzo personalne :) Bo faktycznie albo kupisz coś dla mniej jako matki czyli np. jakiś gadżet, zdjęcie (widziałam przepiękne modlitwy Anioła Stróża dla dzieci), może jakąś książkę? Albo już coś bardziej dla niej samej np. zestaw do parzenia kawy, filiżanki, piżamkę, skarbonkę na wakację, Ja dostałam ostatnio przepiękny kubek z dedykacją na urodziny. (jak znajdę nazwę firmy to podeślę). U nas robi się bardziej personalnie np. wspólne zdjęcia, fotoalbumy, ręcznie robione miśki :)

Maja jakaś strone?
W bianca casa są ekstra bransoletki z serii nomination. Personalizujesz bransoletke wg uznania lub ta osoba której podarujesz może sobie sama personalizowac.
Mężowi kupiłam na imieniny i jak dowiedziałam się że jestesmy w ciąży dałam mu taki ładny element z nieskończoności z napisem "Dad" [emoji7]

Chyba jest Ok?
Prolaktyna spadła i to mocno :) miałam powyżej normy miesiąc temu, może dostinex działa i będzie teraz owu :)

972EF40D-702C-4DEE-AC85-FE8E2463C1A1.jpeg
9E8D3755-3985-461E-B6FF-9826C9D89692.jpeg

Dziewczyny muszę szukać innej gin, byłam teraz u niej z wynikiem mthfr hetero i pai hetero i powiedziała ze heparynę przepisze jak zrobię badania na zespół antyf. No ku..

Hejka, nie wiem czy ktoś tu pamięta moje "uczulenie na fraxy", nie dawało mi spokoju że tak nagle się pojawiło A zastrzyki mam przecież od 3 miesięcy. Chyba rozwiązałam dziś zagadkę, od dwóch tyg biorę cyclo 3 fort i od prawie 2 tyg mam ta uczulenie ! Mam dziadyge ! Odstawie i za parę dni będzie wszystko jasne! Pokaże wam zdjęcie z dziś no masakra !
20190905_182342.jpg
20190905_182339.jpg

reklama
Do góry