reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to dalej zaciskam kciuki ! ;)
A z bioderkami wszystko ok, tylko jeszcze jakaś kość się nie wykształciła i kontrola za 2 miesiące (ale to często się zdarza)
@Oczekujaca123 kochana jak tam wizyta dzieciaczkow u lekarza? Melduję, że Wasze kciuki pomogły i na wtorek mam umówiona rozmowę o pracę w zawodzie, niesamowite :D dziękuję [emoji3590]

reklama
My byliśmy teraz 2gi i mówi, że panewka rozwinęła się idealnie, ale część kostna jeszcze nie, ale , że to rozwija się u każdego dziecka inaczej i u jednych w 2gim miesiącu A u innych dopiero w okolicy 6go. No to się nie martwimy :)
Spokojnie, będzie okej :) my też mamy jeszcze bioderka raz. Także idziemy 24.09 mimo że byliśmy już dwa razy

@Dzoana88 Mi przy hemoglobinie 11,1 już przepisał żelazo tardyferon 80 mg z tym ze kazał brać 1 raz dziennie i zobaczymy przy kolejnych wynikach krwi.. ale te płytki rzeczywiście masz nisko ... nic ci lekarz na to nie powiedział ?

W ciąży norma płytek jest do 80 ale lepiej żeby było ich więcej zdecydowanie
@Dzoana88 Mi przy hemoglobinie 11,1 już przepisał żelazo tardyferon 80 mg z tym ze kazał brać 1 raz dziennie i zobaczymy przy kolejnych wynikach krwi.. ale te płytki rzeczywiście masz nisko ... nic ci lekarz na to nie powiedział ?

reklama
Do góry