reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie w 7tc był już kebab widoczny [emoji1787]Tak + turbulencje w brzuchu [emoji16]
Oj na to czekam z utęsknieniem ❤ Żebym mogła dotknąć małej stopki, która wbije mi się w brzuch ☺
Witam dziewczyny . Jak juz kiedyś pisałam walczę z prlaktyna, dostałam dostinex. Byłam u giną mówił że ginekologiczne u mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Wspomniał że jak zbije prolaktyne a z ciąża dalej będzie cisza mój narzeczony powinien się zbadać. U tu pytanie do Was. Czy Wasi partnerzy badali się? Jakie badania na start facet powinien zrobić. Gdzie się zgłosić? Do lekarza czy robić wszystko prywatnie na własną rękę. Nie wiem od czego zacząć. Jestem zielona. Z góry dziękuję
Mój mąż się badał, ale myśmy znowu słyszeli ze lepiej w laboratorium niż w klinice, bo tam „liczą” podwójnie za sama nazwę „klinika”. Mąż pojechał normalnie do tego miejsca gdzie oddaje się nasienie i tam je zbadali... Z tego co pamietam, chyba robił podstawowe badania plus coś tam, ale wiem ze można zrobić różne i bardziej rozszerzone ;)

Dziewczyny superowe macie te maty!❤️ Już takiej szukam ;)

U mnie w 7tc był już kebab widoczny [emoji1787]Tak + turbulencje w brzuchu [emoji16]
Wiem o czym mówisz... U mnie też obecnie 7tc. O ile rano niewiele widać tak w ciągu dnia.... Tarararammmm....
IMG_20190902_190443.jpg

Oj na to czekam z utęsknieniem [emoji173] Żebym mogła dotknąć małej stopki, która wbije mi się w brzuch [emoji5]

Mój mąż się badał, ale myśmy znowu słyszeli ze lepiej w laboratorium niż w klinice, bo tam „liczą” podwójnie za sama nazwę „klinika”. Mąż pojechał normalnie do tego miejsca gdzie oddaje się nasienie i tam je zbadali... Z tego co pamietam, chyba robił podstawowe badania plus coś tam, ale wiem ze można zrobić różne i bardziej rozszerzone ;)

Dziewczyny superowe macie te maty![emoji173]️ Już takiej szukam ;)

My płacimy w klinice 130 zł za całość badania nasienia rozszerzone i w tym konsultacja z lekarzem gratis wiec nie myśle ze dużo się płaci . W zwykłym labo robią chyba 4 parametry a to myśle ze mało .

@nnat. dokładnie coś podobnego miałam [emoji14] Mąż się śmiał że to kebab [emoji1787] A teraz mówi że zjadłam arbuza [emoji16]
Hahahhaa, niech będzie i kebab, przybijam Ci piątkę :D

@Takaja123 dzięki Kochana, ale to na razie jeszcze wiesz... To jeszcze nie to [emoji14] teraz wszystkim wmawia ze po prostu po ślubie mąż bardzo o mnie dba i przytyłam w czort przez to :D ale dzisiaj w pracy w luźnej sukience ciężko było TO ukryć :D

Boże, jutro może być serduszko. Nie umiem opisać co się dzieje we mnie w środku. I radość i strach i obawa i chhec odlozenia wizyty i przyspieszenia jej... Mam wrażenie że jajko zaraz z tego wszystkiego zaniosę, a przy Mężu udaje że jestem oaza spokoju i cierpliwie czekam... :D

reklama
Hahahhaa, niech będzie i kebab, przybijam Ci piątkę :D

@Takaja123 dzięki Kochana, ale to na razie jeszcze wiesz... To jeszcze nie to [emoji14] teraz wszystkim wmawia ze po prostu po ślubie mąż bardzo o mnie dba i przytyłam w czort przez to :D ale dzisiaj w pracy w luźnej sukience ciężko było TO ukryć :D

Boże, jutro może być serduszko. Nie umiem opisać co się dzieje we mnie w środku. I radość i strach i obawa i chhec odlozenia wizyty i przyspieszenia jej... Mam wrażenie że jajko zaraz z tego wszystkiego zaniosę, a przy Mężu udaje że jestem oaza spokoju i cierpliwie czekam... :D
Mocno zaciskam kciuki Kochana, na pewno będzie wszystko dobrze :*

Do góry