reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 o no to może tak jak pisałam z 2 tygodnie i coś będzie czuć [emoji4]
@Oczekujaca123 na prenatalnych w 12t4d mowil ze wygląda na chłopaka, ale od tej pory nie mam aktualizacji informacji więc staram się nie nastawiac na żadną płeć, pierwsze zakupy planuje poczynić po polowkowych, wtedy mam nadzieję że będzie już wiadomo czy ten chłopczyk nadal jest chlopczykiem [emoji6] co by nie było, aby zdrowe !
Muszę wam jeszvze napisac, że przypaletalo mi sie uczulenie na fraxy (Tak mysle), na brzuchu pojawiają mi sie ślady jak po oparzeniu pokrzywa hmm no coś w ten deseń, swędzi jak cholera. Wizyta dopiero 11.09

reklama
Oj u mnie już się brzuszka nie da ukryć :D Zdjęcie z dzisiaj;) a delikatne ruchy czuje od 17+1[emoji3526] I jakoś od kilku dni już wyraźniejsze są ;)
A jak wy się trzymacie?Zobacz załącznik 1017475
Piękny [emoji7][emoji7][emoji7]
O matko, chcę znowu taki malusi a nie mojego giganta [emoji1787]
U mnie 28+2 [emoji16] Ciężko mi się oddycha bo Łucja jest już bardzo wysoko, puchną mi palce i stopy. Na szczęście gorąc trochę odpuścił, moim marzeniem jest żeby teraz lało z tydzień [emoji14]
No i oczywiście ogolić się czy zapiąć buty to już wyższa akrobatyka [emoji1787]
IMG_20190902_153136.jpeg

Tak była genetyczna. Trisomia 16. Ale mimo leków, w głowie ciągle mi sie tlą myśli. Ale to już chyba takie obarczenie jak już się doczeka człowiek ciąży :) Czekam 2 tygodnie i zobaczymy co się będzie dalej działo :)
Będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji8]
A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]Zobacz załącznik 1017409
Oj u mnie już się brzuszka nie da ukryć :D Zdjęcie z dzisiaj;) a delikatne ruchy czuje od 17+1[emoji3526] I jakoś od kilku dni już wyraźniejsze są ;)
A jak wy się trzymacie?Zobacz załącznik 1017475
Dziewczyny jakie przepiękne brzuszki!!!! :) jestem zachwycona :)

U mnie 28+2 [emoji16] Ciężko mi się oddycha bo Łucja jest już bardzo wysoko, puchną mi palce i stopy. Na szczęście gorąc trochę odpuścił, moim marzeniem jest żeby teraz lało z tydzień [emoji14]
Zobacz załącznik 1017479
@Dzoana88 To może zapytaj lekarza o zmianę na neoparin, mojej znajomej pomogło , ale jej uczulenie wyszło od razu po kilku dawkach fraxi.
Daj znać po polowkowych :) będę trzymać kciuki;**

@Jivka @coco07 cudnie wygladacie ! :***

Zobacz załącznik 1017479
A jaki U Ciebie piękny brzusio. Dziewczyny, czarujcie tymi brzuszkami!!! :)
Ja tak puchne że nawet w luźnych sukienkach widac że coś moze być na rzeczy [emoji14]

Hej dziewczyny. W sierpniu miałam dziwna miesiączkę. Dwa dni obfita, poniedziałek z rana była krew do południa później już nic, wtorek to samo. Udałam się do mojego ginekologa który się mną opiekował w trakcie mojej wcześniej ciąży oraz po jej poronieniu. Teraz byłam zdziwiona dlaczego ta miesiączka była taka dziwna. Poszłam na wizytę kontrolną, on mi powiedział, że wszystko jest dobrze z jajnikamii nic się nie dzieje. Ale moje bóle w podrzuszu nie ustawały. Udalam sie wiec do innego, tamten zrobił mi cytologię i zrobił usg stwierdził, że pęcherzyki nie pękł i jest on dominujący i dookoła są inne małe pęcherzyki i cykle są bezowulacyjne. Zlecił mi 13 badań na hormony. Trochę jestem zdziwiona i zawiedziona, że lekarz któremu ufalam nic nie wiedzial, a ten powiedział, że na jajnikach są pęcherzyki. Czy któraś z Was tak miała? Nie wiem czy ufać któremuś z nich..

A jaki U Ciebie piękny brzusio. Dziewczyny, czarujcie tymi brzuszkami!!! :)
Ja tak puchne że nawet w luźnych sukienkach widac że coś moze być na rzeczy [emoji14]
U mnie w 7tc był już kebab widoczny [emoji1787]
@Jivka Czyli ja będę miała taki brzuszek za 2 miesiące?? :D Nie umiem w to uwierzyć:-) :)
Ale piękny jest [emoji3590]
Tak + turbulencje w brzuchu [emoji16]

reklama
@Dzoana88 To może zapytaj lekarza o zmianę na neoparin, mojej znajomej pomogło , ale jej uczulenie wyszło od razu po kilku dawkach fraxi.
Daj znać po polowkowych :) będę trzymać kciuki;**

@Jivka @coco07 cudnie wygladacie ! :***
Ja mam tak od dobrego tygodnia dopiero wcześniej nic. Dziwne że wcześniej żadnej reakcji alergicznej nie było hmm, podpytam go w nast srode na wizycie A narazie jakoś postaram się przeżyć hehe. Dziękuję za kciukasy [emoji8][emoji8] A ode mnie buziaczki dla maluszków [emoji4] bardzo cieszę sie ze sobie dobrze radzą, tak bardzo walczyliscie o to zeby byc razem, twoja historię będę pamiętać chyba do końca życia [emoji4]

Dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji8][emoji8]

Do góry