reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Co U Ciebie? ;*
A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]
20190902_130746.jpg

A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]Zobacz załącznik 1017409
Ale piękny brzuszek już masz [emoji3590]

@coco07 a u Ciebie już coś widać?

@Charlotte21 po cichu gratuluję. Mówi się, że do trzech razy sztuka, więc życzę pozytywnego nastawienia.
Wiecie co ja już w pierwszej ciąży trzęsłam się o te dziewięć miesięcy, no ale od 5tc plamiłam, leki na podtrzymanie i inne hocki klocki. A np. moja koleżanka pierwszą ciążę straciła, trzy miesiące później była w drugiej ciąży i zero komplikacji, zero dmuchana na siebie i skakania jak kot z pęcherzem. Ponad rok temu urodziła drugie dziecko, niby szyjka jej się skracała, skurcze miała przedwczesne, ale wzięła to na totalnym luzie. Także jak ja się dowiedziałam o swojej ciąży to pomyślałam, że nie będę panikować tak jak w pierwszej, więc pierwsze skurcze potraktowałam jako nic groźnego. Nie spieszyłam się też z pierwszą wizytą i czasami sobie myślę czy gdybym wcześniej wiedziała o tej ciąży to może udałoby się ją utrzymać.

A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]Zobacz załącznik 1017409

Śliczny brzusio :) a co do ruchów, ja przy łożysku na przedniej ścianie poczułam równo w połowie ciąży ;)

Cudnie wyglądasz ;** czas leci w ciąży szybko , a z dzieckiem to juz zapier.... ;p takz odpocznij poki możesz . Czy już lekarz mówił jaka może być.plec ? ;)
My mamy 13.09 drugie szczepienie na rotawirusy to wtedy będą zwazeni , ale faktycznie wszyscy mówią, że wyglądają na więcej niż 3 miesiące;p 2.08 Staś ważył 5250 A Amelka 4550 teraz Myślę, że może.pp 0.5kg im przybyło.
Dalej Rehabilitujemy wzmożone napięcie, i staramy się być dobrej myśli :)

Piękny brzuszek [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry