Oj mam nadziejęJasne że możeszbędzie dobrze i każda zobaczy 2 kreseczki
reklama
Madlein
Fanka BB :)
No właśnie w tym sęk, że ten cykl wtedy nie był wydłużony. Dwa dni po owulacji która była po 30dc wystąpiła @. W zupełnie normalnym terminie.Jestem w stanie to uwierzyć. Szczególnie w 6dc., bo znam wiele takich przypadków. Ale ja zrozumiałam, że okres się spóźnił, był normalny okres a teraz możliwa jest ciąża. W większości przypadków to się nie zdarzasą kobiety które mają krwawienie i są w ciąży. Ale jakoś wydaje mi się już bardzo rzadkie zjawisko. Albo mają dwudrozne macicy. Chociaż może i masz rację. Różne się dzieją rzeczy z naszymi organizmami.
Ja byłam sprawdzić torbiel. Byłam 3 dni przed miesiaczka i pani ginekolog powiedziała po usg że już widzi że wszystko się zaczyna. Więc oni są w stanie określić to.
Rozumiem że przed okresem jak jest usg to może być owulacja. Ale raczej musi wtedy nastąpić wydłużenie cyklu? Czy się mylę?
@mohaaa no właśnie nie było hardcoru i to także mnie niepokoi. Pierwsze dwa dni bolało mnie podbrzusze i było krwawienie ze skrzepami, później luz i @ trwała tylko 4dni. Niestety była wywoływana, endometrium na wizycie było cieniutkie, pewnie dlatego. Szczerze to straciłam już nadzieję na powrót do normalności i jakiekolwiek nadzieje na ciążę. Próbuję jeszcze ten cyclodynon włączyć. Zobaczę czy coś się zadzieje, ale to minimum trzy cykle trzeba przyjmować.
Monikaak1
By uniknąć skrzepów i krwiakówdlaczego kazał brać acard?
Zabulinka_86
Dziewczyny, które biorą castagnus, czy miałyście po tym problemy żołądkowe? Ja biorę od dwóch tygodni i mam mega wzdęcia, gazy, zaparcia i ogólnie mi tak dziwnie w jelitach. Myślicie, że to może być od tego?
Aneczka85_01
Dziewczyny, które biorą castagnus, czy miałyście po tym problemy żołądkowe? Ja biorę od dwóch tygodni i mam mega wzdęcia, gazy, zaparcia i ogólnie mi tak dziwnie w jelitach. Myślicie, że to może być od tego?
Ja biorę ale nie zauważyłam nic z podanych przez Ciebie dolegliwości . Biorę już 3 cykl
Dzoana88
Ja brałam, Ale nic takiego nie odnotowalam [emoji4] może to zbieg okoliczności, może spróbuj polykac espumisan ?Dziewczyny, które biorą castagnus, czy miałyście po tym problemy żołądkowe? Ja biorę od dwóch tygodni i mam mega wzdęcia, gazy, zaparcia i ogólnie mi tak dziwnie w jelitach. Myślicie, że to może być od tego?
mohaaa
Nie poddawaj się jeszcze. Poczekaj cierpliwie. Ja pewnie myślałabym tak jak Ty, ale myśle, ze nastawienie tez może mieć wpływ. Trzymam kciuki, bo bardzo się przejęłam Twoja historia, wydaje mi się ona niemożliwaNo właśnie w tym sęk, że ten cykl wtedy nie był wydłużony. Dwa dni po owulacji która była po 30dc wystąpiła @. W zupełnie normalnym terminie.
@mohaaa no właśnie nie było hardcoru i to także mnie niepokoi. Pierwsze dwa dni bolało mnie podbrzusze i było krwawienie ze skrzepami, później luz i @ trwała tylko 4dni. Niestety była wywoływana, endometrium na wizycie było cieniutkie, pewnie dlatego. Szczerze to straciłam już nadzieję na powrót do normalności i jakiekolwiek nadzieje na ciążę. Próbuję jeszcze ten cyclodynon włączyć. Zobaczę czy coś się zadzieje, ale to minimum trzy cykle trzeba przyjmować.
mohaaa
Tylko jeszcze żeby lekarze tak chętnie wypisywali acard... czyli to, ze nie mam mutacji, nie musi oznaczać, ze jest mi on zbędny?a ja acard polecam każdej która poroniła , teraz się to stosuje ,aby uniknąć krwiaków ,które często są przyczyną poronień , ja brałam do 32 tc moja koleżanka też
reklama