reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam, kuzynka i ciotka. ;) W sensie, one urodziły bliźnięta :) I mama mojego męza ma siostry bliźniaczki :)
Trzymaj mocno ♥

To licząc podwojony przyrost co 48h to akurat powinno się udać :)
Mąż stąpa twardo po ziemi, więc będzie mnie uspokajał na pewno, już mnie goni za przeżywanie i stresowanie się :-D
Roki, a Ty opowiadaj jak Twoja pociecha??? :)

Wow, to dopiero przyrost :D
Nie bardzo właśnie, w piątek lekarz chyba nie przyjmuje, a akurat będę miała dwa dni urlopu w czwartek i piątek. Myślałam o poniedziałku namiętnie, ale znowu tu może byc problem żeby szef dał mi wolne :(
A jak nie to trudno, pójdę tydzień później żeby sprawdzić. ;)

Seerio? Wow, aż wierzyć się nie chce :D
Wikusia rośnie :) w nocy co prawda zaczęła się budzić, ale dajemy radę :) jest kochana i zrobiłabym dla niej wszystko :)

A chodzisz prywatnie?
Tak prywatnie. Ale moja gin pracuje w szpitalu.. Może dlatego ma możliwość wypisania recepty na nfz.

tak serduszko :) nawet mogłam posłuchać ,ale nie chciałam bo się bałam że za wcześnie ,
No wybacz, dalej nie wierzę w takie coś. Chyba że dasz zdjęcie wyniku bety z datą i zdjęcie usg z datą :p bo wiem jaki obraz był u mnie na usg bo robiłam tego samego dnia lub dzień później ;)

reklama
Mam, kuzynka i ciotka. ;) W sensie, one urodziły bliźnięta :) I mama mojego męza ma siostry bliźniaczki :)
Trzymaj mocno ♥

To licząc podwojony przyrost co 48h to akurat powinno się udać :)
Mąż stąpa twardo po ziemi, więc będzie mnie uspokajał na pewno, już mnie goni za przeżywanie i stresowanie się :-D
Roki, a Ty opowiadaj jak Twoja pociecha??? :)

Wow, to dopiero przyrost :D
Nie bardzo właśnie, w piątek lekarz chyba nie przyjmuje, a akurat będę miała dwa dni urlopu w czwartek i piątek. Myślałam o poniedziałku namiętnie, ale znowu tu może byc problem żeby szef dał mi wolne :(
A jak nie to trudno, pójdę tydzień później żeby sprawdzić. ;)

Seerio? Wow, aż wierzyć się nie chce :D
No to trudno. Idź, kiedy masz wolne ale nie wolno ci się przejmować jak serduszka jeszcze nie będzie! ;) Bo może być tak ze się uwidoczni nawet dzień po twojej wizycie:)
tak serduszko :) nawet mogłam posłuchać ,ale nie chciałam bo się bałam że za wcześnie ,
I bardzo dobrze, ze nie chciałaś bo dla mnie to głupota, ze lekarze proponują coś takiego. Serduszka powinno się słuchac najwcześniej po 10tc, tak tu dziewczyny pisały i ja hak byłam na wizycie w 9+ coś to lekarz mi jeszcze nie chciał puścić. Pierwszy raz słuchałam na prenatalnych w 12 tc
Tak, miała kolki. Lekarka poleciła delicol i pomogło. Teraz już nie dajemy, kolek brak ;) a wiki ma już 2 razy 2 miesiące :p we wtorek skończyła 4 ;)
Omg jak ten czas leci!!!! Dopiero pamietam jak pisałaś, ze Wika jest już w wami:D

Dzięki ♥
No to trudno. Idź, kiedy masz wolne ale nie wolno ci się przejmować jak serduszka jeszcze nie będzie! ;) Bo może być tak ze się uwidoczni nawet dzień po twojej wizycie:)
Nie będę, cierpliwie poczekam w razie czego. ;)

U mnie serduszko w pierwszej bilo 6+1 w drugiej 5+5. :) tyle że bety w obu były powyżej 10 000
Chociaż widzę, że jest dla nas szansa na tą wizytę :)

reklama
Do góry