reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużo ;) może bliźniaki tam sobie siedzą :)
Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :D
W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z labo :D ale przyznam się że odniosłam Twoje wyniki do swoich ;) mówi się, że przyrost powinien być przynajmniej 66% w 48h. Masz tyle? Masz, więc myślę, że nic tylko się cieszyć :)
Kochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży?? :D
Ale za dużo być nie może przecież, prawda? :D

Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :DKochana, 66%??
Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęście ;)

Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :DKochana, 66%??
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty

Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty
Z każdej ilości będę się cieszyć byle zdrowe i silne maleństwo było :) [emoji3590]
@Lu_cy czyli zabobony o tym dużym przyroscie że na bliźniaki :D obalasz mity!

Już niedługo mam nadzieję się pochwalić zdjęciem Okruszka :)

@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej :-) :)

W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.

reklama
@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej :-) :)

W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.
Kurcze dużo osób u mnie prognozuje dublecik, ciekawa jestem bardzo co i kto tam siedzi w brzuchu [emoji6] wizytę będę miała w 6+1 więc może już akurat będzie serduszko... [emoji6]

Wydaje mi się że czytałam że od około 1000 pojawia się cokolwiek na usg, więc też obstawiam że to sam pęcherzyk. [emoji6]

Do góry