roki_1991
Fanka BB :)
Melduję się dziewczyny, chyba wszystko jest okej [emoji6] meeeega mi ulzylo! Zobacz załącznik 1012963
Właśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję się dziewczyny, chyba wszystko jest okej [emoji6] meeeega mi ulzylo! Zobacz załącznik 1012963
W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z laboDziekuję ♥♥♥
Nie za duży przyrost?![]()
Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiWłaśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużomoże bliźniaki tam sobie siedzą
![]()
Kochana, 66%??W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z laboale przyznam się że odniosłam Twoje wyniki do swoich
mówi się, że przyrost powinien być przynajmniej 66% w 48h. Masz tyle? Masz, więc myślę, że nic tylko się cieszyć
![]()
Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęścieTak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiKochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży??
Ale za dużo być nie może przecież, prawda?![]()
Hahaha no to ja sama już nie wiem, ale płakać na pewno nie będę, będzie tylko więcej miłości!Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęście![]()
Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]Hahaha no to ja sama już nie wiem, ale płakać na pewno nie będę, będzie tylko więcej miłości!![]()
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze fotyTak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiKochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży??
Ale za dużo być nie może przecież, prawda?![]()
Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]
Z każdej ilości będę się cieszyć byle zdrowe i silne maleństwo byłoPrzyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty
Kurcze dużo osób u mnie prognozuje dublecik, ciekawa jestem bardzo co i kto tam siedzi w brzuchu [emoji6] wizytę będę miała w 6+1 więc może już akurat będzie serduszko... [emoji6]@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej
W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.