coco07
Fanka BB :)
Dziś np. byłam na badaniu krwi i tak mi krew płynęła ze pierwszy raz cały wacik mi przesiąknął krwią poszłam do zabiegowego po drugi ...Spokojnie, nie świruj! To że nie leje się krew litrami po ukłuciu, to nic złego mi się czasem lała długo, czasem tylko kropka, a czasem nie było śladu. Zależy w takie miejsce sobie trafisz
także rzeczywiście to różnie chyba bywa
Ja tez tak miałam Wchodziłam tutaj kilkanaście lub kilkadziesiąt razy dziennie ... czułam (i nadal czuje) się tu bardzo dobrze i boje się nawet myśleć, gdzie bym była teraz gdyby nie dziewczyny stad ...To moje pierwsze poronienie. Dzieci nie mamy
Tez mi bardzo forum pomaga. Zaszlam w ciaze praktycznie w tym samym czasie co najlepsza przyjaciolka. Bylo mi ciezko patrzec na jej rosnacy brzuszek, ale to nie jej ani jej dziecka wina. Bardzo sie ciesze z ich ciazy ale gdzies tam w srodku czulam straszna niesprawiedliwosc..Balam sie ze sie od niej oddale a bardzo tego nie chcialam. Dzieki forum i codziennym czytaniu o czyichs szczesliwych dwoch kreseczkach oswoilam sie z tym i nauczylam cieszyc szczesciem nawet obcych mi osob mimo swojej straty Mam duzo maluchow w rodzinie, tez sientego bardzo balam, ale wiedzialam ze musze sobie z tym poradzic i w pewnym sensie sie udalo. Jasne, bywa bardzo ciezko, ale nie wplywa to na bliskie mi osoby a to dla mnie wazne.
Tak czesto tu zerkam poczytac co nowego, ze czasem sie boje ze sie uzaleznilam albo zostane jakas spamerka [emoji28][emoji28][emoji28]