Czyli tylko ja zrozumiałam ze lekarz dał ci skierowanie na te badania? Bo nie dał, tylko sugerował żebyś zrobiła? Ja tez robiłam i polecam z testdna cały pskier kosztuje 330 zł a kurier jest przy tym za darmo. Mi wyszła mutacja Leiden i mthfr, przyjmuje metylowane witaminy tj b6, b12, kwas foliowy i teraz w ciąży mam heparynę z całkowita zniżka bo Leiden to większe ryzyko choroby zakrzepowo zatorowej
Do dnia w którym otrzymałam wyniki, żyłam normalnie nieświadoma kompletnie czegoś takiego, nic nie wskazywało na taka chorobę i nadal nie wskazuje, to się pewnie gdzieś na starość pokaze ...
Masz racje, za bardzo nianczymy tych naszych chłopów, a później bez nas nie wiedza jak żyć. (Mój przed chwila przeszukał calutkie mieszkanie w poszukiwaniu opaski uciskowej na kolano bo go dziś boli, naprzeklinal się, nawkurzal, dzwonił do sklepu medycznego już buty ubierał i mial jechać, wystarczyło ze ja wstałam i zajrzałam w 1 miejsce. Jest. No to jest kur niemożliwe. Chłop beze mnie zginie) Także jeśli twój mowi ze jest lepiej to zapewne tak jest
i nie ma co drążyć ...
mam nadzieje, ze wraz z kolejnym cyklem pojawia się nowe nadzieje i chęci
I spełni się twoje marzenie
Troszkę szkoda ze z ta praca nie wypaliło, nie? Bo byś zajęła czymś głowę dodatkowo i szybciej by czas zleciał
Mimo wsztseko ja ci cały czas kibicuje i czesto myśle, jakby było fajnie zobaczyć u ciebie 2 kreseczki
Ja znowu czytałam ze można normalnie lek przyjść rano, przed badaniem
i ja zawsze biorę. Bo pamietam ze sama zastanawiałam się nad tym jak pierwszy raz szlam zbadać tsh jak już brałam euthyrox i nawet chyba tu dziewczyny pisały ze można wziąć normalnie dawkę leku przed badaniem