reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

I jak? Będziesz chodzić teraz do Piatkowskiego? :) ja byłam we wtorek rano u jakiegoś innego, którego znalazłam na znanym lekarzu i mnie nie zachwycił, wręcz mnie zniechęcił do siebie, nie dałabym mu dobrej opinii. Po południu pojechałam do Piatkowskiego i wiem, ze już z nim zostanę
Tak zostaje narazie z nim, wydaje się że wie o czym mówi, chyba jako pierwszy do tej pory rzeczowo się wypowiadał i wie jak ugryźć mój problem. Dobrze że też u niego zostsjesz, będziemy się wymieniać doświadczeniami :p

reklama
@Paula919191 rozumiem Cię, a czy gin zwrócił na to uwagę? Może spróbuj skonsultować się z innym lekarzem jeszcze?
Gin jest tego samego zdania co immunolog a on jest moim zdaniem narazie najkonkretniejszy więc już nie chcę go zmieniać. A immunolog w Trójmieście jest jeszcze oprócz tej mojej jeden dobry ale raczej się do niego nie dostanę bo nawet prywatnie nie zapisują bo nie ma miejsc więc pozostaje mi ona. A sam ginekolog bez potwierdzenia immuniloga nie wypisze mi raczej sterydu. Na innym wątku jedną dziewczyna pisała że ma ginekologa w Gdańsku który jej wypisze ale tam wizyta dopiero na koniec czerwca bo się tak asekuracyjnie zapisalam też więc muszę czekać

@coco07 może w twoim laboratorium inne normy.
U mnie tak

Załączniki

• tmp-cam-365387826084368903.jpg
    tmp-cam-365387826084368903.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 65
@oczekujaca kochana a super cieszę się bardzo że dzieci są z Wami całe i zdrowe tyle walki i są ;) Gratulacje ..;)
@COCO jak u cb ?

A u mnie taka niespodzianka oczywiście jestem przerażona bo w tamtym m roku 2 poronienia ;( cycki nie bolą tylko są odrobinę większe aż boje się tu informować ..Wszystko w rękach Boga . Zobacz załącznik 976730
Gratuluję , nie stresuj się ja też 2 razy poroniłam ,teraz jestem w 23 tyg wszystko jest super u Ciebie tez tak będzie :D

Miałaś objawy jakieś ? Inna jest ta ciaza od tamtych ?
Zupełnie inna . w tamtej 2 wymioty ,potworne samopoczucie , teraz test zrobiłam bo mnie koleżanki zmusiłam , byłam pewna że okres przyjdzie ,żadnych objawów nic , tylko piersi lekko bolały ,a ogólnie nigdy nie bolały nawet przed okresem , jak zobaczyłam 2 kreski to przerażenie że co jeśli skończy się jak ost , pojechałam na betę , po 48godz drugi raz i załamka słaby przyrost ,wizyta u gina jeszcze gorzej cienkie endometrium , zarodek może się nie zagnieździć ,dostałam duphaston i luteine dopochwowo i jest udało się ;D

reklama
Zupełnie inna . w tamtej 2 wymioty ,potworne samopoczucie , teraz test zrobiłam bo mnie koleżanki zmusiłam , byłam pewna że okres przyjdzie ,żadnych objawów nic , tylko piersi lekko bolały ,a ogólnie nigdy nie bolały nawet przed okresem , jak zobaczyłam 2 kreski to przerażenie że co jeśli skończy się jak ost , pojechałam na betę , po 48godz drugi raz i załamka słaby przyrost ,wizyta u gina jeszcze gorzej cienkie endometrium , zarodek może się nie zagnieździć ,dostałam duphaston i luteine dopochwowo i jest udało się ;D
Dzięki dajesz nadzieję ; )

Do góry