reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 gratulacje.Nie wiem czy dobrze kojarzę że byłaś na grudniówkach 2018? Bo ja też.
Teraz musi być ok.

@coco07 trzymam kciuki za betę też dziś czekam na drugi wynik.U mnie bedzie dopiero ok.19.
W środę beta wynosiła 9359,0

@Oczekujaca123 ogromne gratulacje :) :*
@kasiula222 oby tym razem były to szczęśliwe 2krechy :) gratkii :*
I jak? Będziesz chodzić teraz do Piatkowskiego? :) ja byłam we wtorek rano u jakiegoś innego, którego znalazłam na znanym lekarzu i mnie nie zachwycił, wręcz mnie zniechęcił do siebie, nie dałabym mu dobrej opinii. Po południu pojechałam do Piatkowskiego i wiem, ze już z nim zostanę

No widzisz jaka ja zdolna jestem :D oczywiście miało być 4 tygodnie :) i bardzo nad tym ubolewam...wolalabym żeby to były 4 dni...chciałbym żeby czas się zatrzymał
Trochę Cię rozumiem :) bo ten czas szybko mija to prawda. I choć czasem ciężko i mam dość, to kocham tego malucha najbardziej na świecie :)

Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.

Póki co stan stabilny, nie muszą być na wczesniakach, od początku na zmianę są że mną. A jak wstane (miałam cesarke) to bede miała ich razem przy sobie.
Jesteśmy przezzczesliwi i mamy nadzieję, że uda nam sie niebawem wyjść razem do domu.

Jej! Ale cudowne wieści!!! Kochana mocno mocno ci gratuluję!!! :) mocno trzymam kciuki bo teraz musisz wstać a po takim leżeniu będzie pewnie ciężko. Ale dasz radę dla tych swoich największych cudów!! Mocno mocno gratuluję mamusiu :)

Na początku to był koszmar. Każda wizyta w toalecie to stan przedzawalowy. I czym częściej do tej toalety biegałam i czym więcej się stresowalam to tego plamienia było więcej. I to było tak że było 2-3dni plamienia i 1-2 dni przerwy i znowu. I pamiętam że w 10tc znowu się pojawiło i sobie pomyślałam że mam to gdzieś bo jakby to plamienie miało zwiastowac coś złego to byłoby już po ciąży i czas odpuścić i przestać się tym denerwować...i wtedy to plamienie pojawiło się ostatni raz. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wtedy pomyślałam że to było na tle nerwowym. Byłam z tym plamieniem na IP i 2 razy u mojego lekarza i nikt nie wiedział skąd ono jest także to jeszcze bardziej mnienutwierdzilo że to przez nerwy.
Dziękuje za odpowiedz :) U mnie tez tak wczoraj cały dzień nie było nic, dopiero przed pójście do łóżka zauważyłam to na papierze .. dziś minimalne 2 kropki na wkładce ...
Myślisz ze luteina dopochwowa coś tu może zdziałać ? Mam nadzieje ze to na tle nerwowym, a z drugiej strony czuje tam wewnątrz jakby szyjka mi się nie do końca zamknęła .. takie dziwne uczucie, jakbym była podczas okresu :oops:

reklama
@Alex811 To bardzo ładna masz betę jak na ten tydzień :D Na prawdę bym się zastanawiała nad bliźniakami ☺️ Mi aplikacja pokazuje 4t1d i dwa dni temu miałam 128, a na dzisiejszy wynik jeszcze czekam

Do góry