reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Ja nie żałuję jeszcze że 2 tygodnie musiałabym że jestem w ciązy. U Ciebie inna sytuacja. Trzymam mocno kciuki żeby serduszko się pokazało;*Właśnie tak sobie myśle, ze 7 tc to chyba czasem jeszcze za wczesnie jest na wizytę, trochę żałuje, ze nie poszłam pozniej
Takaja123
adzik
Hej dziewczyny. Odebrałam wyniki badań na Toxo i z tego co zdążyłam wyczytać w internetach nie jest dobrze... orientuje się któraś w tym temacie i mogła by mi pomóc?
Staramy się z m o dziecko po stracie 1 ciazy. Wizytę u gin mam dopiero na 16.06. Nie wiem czy powinniśmy się wytrzymać...
Z góry dziękuję
Staramy się z m o dziecko po stracie 1 ciazy. Wizytę u gin mam dopiero na 16.06. Nie wiem czy powinniśmy się wytrzymać...
Z góry dziękuję
aspekt
Kiedy poronilas? Idz do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni chorob zakaznych i umow sie tam niezaleznie od wizyty ginekologicznej.Hej dziewczyny. Odebrałam wyniki badań na Toxo i z tego co zdążyłam wyczytać w internetach nie jest dobrze... orientuje się któraś w tym temacie i mogła by mi pomóc?
Z góry dziękuję Zobacz załącznik 976018
Edit: ja bym się zabezpieczala przed ciaza przy dodatnim IgM i czekala na zielone światło od lek ch zakaznych
Ostatnia edycja:
adzik
Dostałam skierowanie. Czy do wyjaśnienia mam zaprzestać starania ?Kiedy poronilas? Idz do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni chorob zakaznych i umow sie tam niezaleznie od wizyty ginekologicznej.
Carenik
No wyszlo Ci swieze zakazenie. Musisz zrobic test na awidnosc.
Hej dziewczyny. Odebrałam wyniki badań na Toxo i z tego co zdążyłam wyczytać w internetach nie jest dobrze... orientuje się któraś w tym temacie i mogła by mi pomóc?
Z góry dziękuję Zobacz załącznik 976018
aspekt
Ja bym nie ryzykowala. Jesli nie chcesz tracić czasu, to moze wizyta prywatna u lek ch zakaźnych?Dostałam skierowanie. Czy do wyjaśnienia mam zaprzestać starania ?
reklama